Curs d’auxiliar de cuina dins el projecte Porta d’ACCÉS

19 de desembre de 2019

Fundació SER.GI i Fundació OSCOBE han dut a terme durant el mes de setembre un curs d’auxiliar de cuina dins el projecte Porta d’ACCÉS. Vuit persones hi han participat i han pogut realitzar un tastet de l’ofici adquirint i/o millorant competències tècniques i habilitats socials que fan incrementar la seva ocupabilitat.

Aquest curs s’ha pogut realitzar gràcies a un conveni entre les dues entitats que, sota el marc del projecte Porta d’ACCÉS, ha estat subvencionat per l’Obra Social “La Caixa” (Convocatòria Inserció Sociolaboral 2018).

La Fundació SER.Gi, des de ja fa 10 anys, ofereix a través d’aquest projecte, suport a joves en situació i/o risc d’exclusió per tal que puguin retornar a realitzar itineraris formatius i laborals. Molts joves i d’un perfil molt variat tenen dificultats per acabar l’ESO o per incorporar-se al món laboral. Podem parlar de joves amb itineraris vitals interromputs, joves sense documentació en regla, joves entre 16 i 24 anys desconnectats formativa i laboralment, joves sense ESO o joves nouvinguts. En definitiva, joves en situació de risc d’exclusió social.

Valorem molt les formacions ocupacionals que inclouen pràctiques perquè aquestes són un espai a on les empreses poden veure i valorar l’actitud de les persones joves i oferir una primera experiència laboral. Els nostres participants tenen dificultats afegides a l’hora de trobar feina, i per això és tant important l’acompanyament de les educadores per una banda, com els espais de pràctiques per l’altra. És aquí a on poden demostrar totes aquelles aptituds i capacitats que en un currículum o una simple entrevista de feina queden ocultes.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies