Actualitat / Notícies

Concurs jove de curtmetratges 2010

Des de la Fundació SER.GI organitzem el CONCURS JOVE DE CURTMETRATGES 2010, una iniciativa dirigida als joves entre els 14 i els 18 anys de les comarques gironines.

Aquesta és una proposta emmarcada en la programació de Girona Intercultural, que durant els mesos de maig, juny i juliol recull un seguit d’activitats formatives i culturals al voltant de temes com la diversitat cultural, la salut, l’habitatge, les migracions, la inclusió social, etcètera.

Enguany hem volgut comptar amb el testimoni dels i de les joves i els proposem que ens mostrin com són els seus espais de convivència entre tanta diversitat, i volem que ens ho expliquin realitzant un petit curtmetratge.

L’activitat està oberta als jovent entre 14 i 18 anys sempre i quan existeixi el recolzament d’una entitat o institució: un centre obert, un institut de secundària, un esplai, una associació folklòrica, un centre d’acollida, una escola taller, etcètera.

A continuació podeu consultar les bases del concurs així com l’enllaç per penjar els vostres curts i inscriure-us al concurs.

Esperem que la iniciativa sigui del vostre interès!

Bases_2010

>COM PENJAR EL TEU CURT AL YOUTUBE per enviar-lo al formulari d’inscripció<

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

[contact-form 2 “Concurs curmetratges”]

Notícies relacionades

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…