Concurs jove de curtmetratges 2010

15 de febrer de 2010

Des de la Fundació SER.GI organitzem el CONCURS JOVE DE CURTMETRATGES 2010, una iniciativa dirigida als joves entre els 14 i els 18 anys de les comarques gironines.

Aquesta és una proposta emmarcada en la programació de Girona Intercultural, que durant els mesos de maig, juny i juliol recull un seguit d’activitats formatives i culturals al voltant de temes com la diversitat cultural, la salut, l’habitatge, les migracions, la inclusió social, etcètera.

Enguany hem volgut comptar amb el testimoni dels i de les joves i els proposem que ens mostrin com són els seus espais de convivència entre tanta diversitat, i volem que ens ho expliquin realitzant un petit curtmetratge.

L’activitat està oberta als jovent entre 14 i 18 anys sempre i quan existeixi el recolzament d’una entitat o institució: un centre obert, un institut de secundària, un esplai, una associació folklòrica, un centre d’acollida, una escola taller, etcètera.

A continuació podeu consultar les bases del concurs així com l’enllaç per penjar els vostres curts i inscriure-us al concurs.

Esperem que la iniciativa sigui del vostre interès!

Bases_2010

>COM PENJAR EL TEU CURT AL YOUTUBE per enviar-lo al formulari d’inscripció<

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

[contact-form 2 “Concurs curmetratges”]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies