Actualitat / Notícies

Concurs fotografia comunitària a Lloret de Mar

Lloret de Mar engega la segona edició del concurs de fotografia comunitària. El concurs vol donar visibilitat als actius de salut presents als barris del municipi, utilitzant la fotografia com a recurs per la presa de consciència alhora que en permet la difusió mitjançant una eina d’expressió artística.

De la primera edició, realitzada al 2021, se’n destaca la diversitat de participació com a aspecte positiu. La primera edició va comptar amb la presentació d’una cinquantena de fotografies. Davant la bona rebuda de la primera edició s’ha valorat engegar una segona edició en la qual s’espera que hi hagi més participació tenint en compte que s’han habilitat punts de suport presencial tan per la presentació de fotografies com pel procés de votació popular.

Després d’un període marcat pel distanciament social, la temàtica d’aquest any gira entorn als beneficis que ens aporten les relacions per a la nostra salut tan individual com comunitària. La proposta, que està oberta a tota la població i abraça tots els barris de Lloret, convida a la ciutadania a capturar imatges de llocs, activitats, festivitats, trobades i/o espais, que siguin significatius per reflectir les relacions saludables que es donen dia a dia als nostres barris.

El concurs, dinamitzat per la secció d’especialitzats de Benestar i Família amb el suport del departament de participació ciutadana, compte amb la col·laboració d’entitats de Lloret, al considerar-los representants de la promoció d’aquestes relacions.

Durant el procés de preparació de la proposta s’ha contactat de manera individual i grupal amb diferents entitats per promoure la seva implicació en els diferents graus que els hi sigui possible.

A partir del 13 de març estarà activa la plataforma virtual que permetrà a la ciutadania la presentació de les fotografies. El període de presentació de les mateixes restarà obert fins al 2 d’abril inclòs.

Animeu-vos a participar i molta sort a tothom‼️📸

Podeu trobar tota la informació a lloret.cat/enfocatalbarri

Notícies relacionades

Dia Mundial del refugiat LLoret 2023
Participació i Ciutadania

Acte per les persones refugiades a Lloret

Lloret de Mar s’ha sumat el passat dimarts 20 de juny al dia mundial de les persones refugiades. Amb una ‘performance’ a la platja en què diferents persones es posaven a la pell del que…

Participació i Ciutadania

Xerrada a l’Institut de la Jonquera

El dimarts 7 de març vam entrar les aules de 2n d’ESO de l’Institut de La Jonquera. Des del mateix institut ens van fer la demanda per si podíem explicar la nostra tasca al territori…

Participació i Ciutadania

Lloretenques i Talentoses

Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a Lloret de Mar hem realitzat un vídeo reivindicant els talents femenins. Una iniciativa impulsada des del Pla de Ciutadania (PLAC), gestionat per la…