Actualitat / Notícies

Camp Base i Edulab de gamificació educativa

Fruit de la col·laboració entre el projecte Educació Demà i la Fundació SER.GI repliquem a Salt dos actes sobre “GAMIFICACIÓ EDUCATIVA”.

QUÈ ÉS I QUE NO ÉS UN DISSENY EDUCATIU GAMIFICAT? // CAMP BASE I EDULAB

Dia: dimarts 12 i 19 de febrer de 2019
Lloc: Factoria Cultural Coma Cros (Carrer Sant Antoni 1, 17190 Salt)
Hora: 17.00 h – 19.00h

Iniciarem amb el seminari Camp Base sobre què és i que no és un disseny educatiu gamificat, en el que comptarem amb l’especialista en jocs Oriol Ripoll com a ponent principal i on descobrirem 3 experiències educatives gamificades desenvolupades per escoles, instituts i entitats educatives del tercer sector social:

  • “Enigmes: millorant els hàbits d’estudi a Primària”, per part de la Núria Gallego i l’Ignasi Vicario, de l’equip d’educadors del Programa d’Acompanyament Educatiu-PAE de la Fundació Catalunya-La Pedrera (educació primària).
  • “Menys jugar i més fer classe?”, a càrrec de l’Enric Beltran, professor d’Educació artística a l’Institut Narcís Xifra de Girona (educació secundària).
  • “Conspiració intergalàctica”, de la mà d’en Pere Cornellà, mestre, pedagog, membre de l’ICE de la UdG i professor amb menció TIC en Grau de Mestre, que li encanta la tecnologia educativa i la gamificació com a metodologia que pot revolucionar l’aprenentatge (educació superior).

I per si vols saber com crear una proposta educativa gamificada et convidem a participar en un Edulab. Un laboratori en el que aprendràs els ingredients bàsics de la gamificació i en el que podràs cocrear un disseny educatiu gamificat per a traslladar a la teva aula, al teu centre o al teva entitat educativa. De nou, aquest acte es realitzarà de la mà d’Oriol Ripoll.

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Amb la col·laboració del MRP-Moviment de Renovació Pedagògica  de Girona.

Ambdós actes es podran seguir via Twitter @FundacioSERGI i @FundacioBofill amb el hashtag #eduDemà.

Presentacions dels ponents:

 

Inscripcions

Notícies relacionades

Escola d'estiu d'antiracisme
Formació

Iniciem l’Escola d’estiu d’antiracisme a Girona

Presentem la primera edició de l’Escola d’Estiu d’Antiracisme, organitzada conjuntament per la Fundació SERGI i la Càtedra d’Anàlisi i Acció Antiracista de la Universitat de Girona, amb la voluntat d’establir-la com un espai de reflexió…

formacio interna perspectiva de gènere
Formació

Formació interna en clau de gènere 

21 persones de l’equip tècnic de la Fundació estem realitzant, aquests dies, la formació “Acompanyament per la introducció de la perspectiva de gènere” amb la Consultoria G360. Tres sessions de formació interna de 4-5 hores de durada…