Actualitat / Notícies

Bona pràctica COVID

El projecte “Corona Clown”, on des d’un canal de youtube informàvem als infants al voltant de la pandèmia de manera creativa i divertida, ha estat escollit com a bona pràctica dins el cicle de conferències “Drets i innovació en els serveis a les persones en temps de crisi” que organitza DIXIT i la Fundació Campus Arnau d’Escala.

Davant les mesures de confinament que es van dur a terme a causa de la COVID-19, el projecte “Som a la Plaça”  que es realitzava a Lloret de Mar va decidir adaptar-se a la situació, ja que la intervenció directe tal i com s’estava fent fins aleshores no era viable.

No podíem deixar d’atendre les nenes i nens i vam oferir alternatives i recursos educatius per a tots els infants i famílies amb els que s’havia vinculat el projecte ”Som a la Plaça” de Can Carbó i el possible públic de la plaça.

Es va optar per crear un canal de Youtube, on de manera més o menys periòdica, el tècnic penjava propostes en forma de tallers, jocs, actuacions i altres recursos amb la finalitat d’oferir moments d’entreteniment i educatius pels infants i les seves famílies.

6 capítols de l’especial “CoronaClown”, una sèrie casolana per somriure i viure una miqueta millor el període de confinament.

La mini sèrie ha estat realitzada pel tècnic del projecte, en Joan Mora amb el suport de la seva parella, la Paula Costabella.

 

Veure al youtube

 

Notícies relacionades

Jornada Educo 2023
Educació

Jornada tècnica pels drets de la infància a Madrid

La setmana passada vam participar en la II Jornada “La Infancia En El Centro” que organitza anualment l’ONG Educo. Són dos dies on moltes entitats de tot l’estat espanyol que treballem amb infants i joves,…

MRP Girona logo
Educació

10 anys del MRP de Girona

El passat 1 de març el Moviment de Renovació Pedagògica (MRP) de Girona, va celebrar els 10 anys de la seva refundació, amb un acte titulat “La pedagogia del Projecte” a la Facultat d’Educació i…

Educació

Col·laboració amb el grau de Pedagogia de la UdG

Iniciem una col·laboració amb estudiants del grau de Pedagogia de la UdG en relació amb els seus Treballs de Final de Grau (TFG).  Des del curs passat els estudiants de pedagogia de la UdG poden…