Actualitat / Notícies

Bona pràctica COVID

El projecte “Corona Clown”, on des d’un canal de youtube informàvem als infants al voltant de la pandèmia de manera creativa i divertida, ha estat escollit com a bona pràctica dins el cicle de conferències “Drets i innovació en els serveis a les persones en temps de crisi” que organitza DIXIT i la Fundació Campus Arnau d’Escala.

Davant les mesures de confinament que es van dur a terme a causa de la COVID-19, el projecte “Som a la Plaça”  que es realitzava a Lloret de Mar va decidir adaptar-se a la situació, ja que la intervenció directe tal i com s’estava fent fins aleshores no era viable.

No podíem deixar d’atendre les nenes i nens i vam oferir alternatives i recursos educatius per a tots els infants i famílies amb els que s’havia vinculat el projecte ”Som a la Plaça” de Can Carbó i el possible públic de la plaça.

Es va optar per crear un canal de Youtube, on de manera més o menys periòdica, el tècnic penjava propostes en forma de tallers, jocs, actuacions i altres recursos amb la finalitat d’oferir moments d’entreteniment i educatius pels infants i les seves famílies.

6 capítols de l’especial “CoronaClown”, una sèrie casolana per somriure i viure una miqueta millor el període de confinament.

La mini sèrie ha estat realitzada pel tècnic del projecte, en Joan Mora amb el suport de la seva parella, la Paula Costabella.

 

Veure al youtube

 

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Tarda Jove de Lloret - teatre Companyia Els Peripatètics
Educació

Teatre final de curs del grup de Tarda Jove de Lloret

Moltes emocions viscudes a l’estrena de la Companyia Els Peripatètics amb el treball realitzat per les joves del projecte Tarda Jove de Lloret de Mar. La companyia, amb la col·laboració de Meraki Films Productions, ha fet…