Actualitat / Notícies

Bona pràctica COVID

El projecte “Corona Clown”, on des d’un canal de youtube informàvem als infants al voltant de la pandèmia de manera creativa i divertida, ha estat escollit com a bona pràctica dins el cicle de conferències “Drets i innovació en els serveis a les persones en temps de crisi” que organitza DIXIT i la Fundació Campus Arnau d’Escala.

Davant les mesures de confinament que es van dur a terme a causa de la COVID-19, el projecte “Som a la Plaça”  que es realitzava a Lloret de Mar va decidir adaptar-se a la situació, ja que la intervenció directe tal i com s’estava fent fins aleshores no era viable.

No podíem deixar d’atendre les nenes i nens i vam oferir alternatives i recursos educatius per a tots els infants i famílies amb els que s’havia vinculat el projecte ”Som a la Plaça” de Can Carbó i el possible públic de la plaça.

Es va optar per crear un canal de Youtube, on de manera més o menys periòdica, el tècnic penjava propostes en forma de tallers, jocs, actuacions i altres recursos amb la finalitat d’oferir moments d’entreteniment i educatius pels infants i les seves famílies.

6 capítols de l’especial “CoronaClown”, una sèrie casolana per somriure i viure una miqueta millor el període de confinament.

La mini sèrie ha estat realitzada pel tècnic del projecte, en Joan Mora amb el suport de la seva parella, la Paula Costabella.

 

Veure al youtube

 

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Joves en primera persona
Educació

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove…

Repensem l'escola 2024: Ecofeminisme i educació
Educació

Repensem l’escola 2024: Ecofeminisme i educació

Us convidem a participar a una nova edició de la jornada educativa REPENSEM L’ESCOLA d’aquest curs 2024. És una jornada de debat i experiències per a la pràctica docent que cada any promovem des del…