Actualitat / Notícies

#8M2021 – Les desigualtats massa sovint, tenen nom de dona

Aquest 8 de març, ens adherim un cop més a les reivindicacions que es realitzen en motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones.

A la Fundació SER.GI tenim clar que calen actuacions en mirada feminista per aconseguir la igualtat de drets i oportunitats entre dones, homes i totes les identitats de gènere. Ho hem d’exigir a les administracions i a les empreses, però també a totes les actuacions que fem les persones a la feina, a casa, en els centres educatius i al lleure. Les desigualtats socials, laborals, educatives, econòmiques… massa sovint, tenen rostre i nom de dona. I no ho hem de permetre més.

Per això a Fundació SER.GI ho tenim ben present, afavorint la participació activa, el protagonisme compartit i la visibilitat efectiva de les nenes, noies i dones, en cada un dels projectes que duem a terme. Procurem promoure accions de sensibilització, ens organitzem amb un equip format en un 66% per dones i tenim una comissió de gènere per vetllar-ho. 

Menys paraules i més acció en clau igualitària.

Notícies relacionades

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…