Actualitat / Notícies

3r torneig de futbol al Barri de Can Carbó de Lloret de Mar

Nens i nenes d’entre 6 i 12 anys han participat en la 3ra edició del torneig de futbol mixt al barri de Can Carbó de Lloret de Mar. L’esdeveniment es va realitzar el passat 27 de juny a la plaça Can Carbó i ha estat organitzat per Centre Obert, Tarda Jove i el PLAC de Lloret de Mar.

La proposta de realitzar un torneig va sorgir de manera natural dels mateixos infants del barri i rodalies, qui en diverses ocasions van fer la demanda a les educadores del Centre Obert.

En cada un dels torneigs ha participat un jove del barri per a dur a terme tasques d’arbitratge.

Durant aquests tres anys la participació ha estat un èxit, tant dels propis infants, com de veïns i comerços, qui dins les seves possibilitats han aportat el seu grà de sorra per dur a terme el torneig (com a públic, aportant pilotes de futbol, premis pels participants,…)

Durant la segona edició es va constituir un equip format integrament per nenes, qui van aconseguir un magnífic resultat, així com el premi a millor portera del torneig.

Amb aquesta acció pretenem afavorir la participació dels infants dins la dinàmica positiva al barri, així com desmitificar i desmuntar la idea de la segregació de gènere dins el futbol.

Notícies relacionades

Jornada Educo 2023
Educació

Jornada tècnica pels drets de la infància a Madrid

La setmana passada vam participar en la II Jornada “La Infancia En El Centro” que organitza anualment l’ONG Educo. Són dos dies on moltes entitats de tot l’estat espanyol que treballem amb infants i joves,…

MRP Girona logo
Educació

10 anys del MRP de Girona

El passat 1 de març el Moviment de Renovació Pedagògica (MRP) de Girona, va celebrar els 10 anys de la seva refundació, amb un acte titulat “La pedagogia del Projecte” a la Facultat d’Educació i…

Educació

Col·laboració amb el grau de Pedagogia de la UdG

Iniciem una col·laboració amb estudiants del grau de Pedagogia de la UdG en relació amb els seus Treballs de Final de Grau (TFG).  Des del curs passat els estudiants de pedagogia de la UdG poden…