Actualitat / Notícies

3r torneig de futbol al Barri de Can Carbó de Lloret de Mar

Nens i nenes d’entre 6 i 12 anys han participat en la 3ra edició del torneig de futbol mixt al barri de Can Carbó de Lloret de Mar. L’esdeveniment es va realitzar el passat 27 de juny a la plaça Can Carbó i ha estat organitzat per Centre Obert, Tarda Jove i el PLAC de Lloret de Mar.

La proposta de realitzar un torneig va sorgir de manera natural dels mateixos infants del barri i rodalies, qui en diverses ocasions van fer la demanda a les educadores del Centre Obert.

En cada un dels torneigs ha participat un jove del barri per a dur a terme tasques d’arbitratge.

Durant aquests tres anys la participació ha estat un èxit, tant dels propis infants, com de veïns i comerços, qui dins les seves possibilitats han aportat el seu grà de sorra per dur a terme el torneig (com a públic, aportant pilotes de futbol, premis pels participants,…)

Durant la segona edició es va constituir un equip format integrament per nenes, qui van aconseguir un magnífic resultat, així com el premi a millor portera del torneig.

Amb aquesta acció pretenem afavorir la participació dels infants dins la dinàmica positiva al barri, així com desmitificar i desmuntar la idea de la segregació de gènere dins el futbol.

Notícies relacionades

Repensem l'escola 2024
Educació

Eco feminisme i educació per repensar el present i el futur

El passat dissabte dia 24 de febrer va tenir lloc el 9è Repensem l’Escola dedicat a l’ECOFEMINISME i EDUCACIÓ, organitzat pel Moviment de Renovació Pedagògica de Girona amb el suport de la Fundació SERGI. La…

Joves en primera persona
Educació

Joves en primera persona

Aquest any hem iniciat una col·laboració amb Nova Ràdio Lloret, on joves a qui acompanyem es converteixen en protagonistes d’un programa radiofònic. Són joves entre 13 i 25 anys que participen dels projectes Tarda Jove…

Repensem l'escola 2024: Ecofeminisme i educació
Educació

Repensem l’escola 2024: Ecofeminisme i educació

Us convidem a participar a una nova edició de la jornada educativa REPENSEM L’ESCOLA d’aquest curs 2024. És una jornada de debat i experiències per a la pràctica docent que cada any promovem des del…