Actualitat / Notícies

3r torneig de futbol al Barri de Can Carbó de Lloret de Mar

Nens i nenes d’entre 6 i 12 anys han participat en la 3ra edició del torneig de futbol mixt al barri de Can Carbó de Lloret de Mar. L’esdeveniment es va realitzar el passat 27 de juny a la plaça Can Carbó i ha estat organitzat per Centre Obert, Tarda Jove i el PLAC de Lloret de Mar.

La proposta de realitzar un torneig va sorgir de manera natural dels mateixos infants del barri i rodalies, qui en diverses ocasions van fer la demanda a les educadores del Centre Obert.

En cada un dels torneigs ha participat un jove del barri per a dur a terme tasques d’arbitratge.

Durant aquests tres anys la participació ha estat un èxit, tant dels propis infants, com de veïns i comerços, qui dins les seves possibilitats han aportat el seu grà de sorra per dur a terme el torneig (com a públic, aportant pilotes de futbol, premis pels participants,…)

Durant la segona edició es va constituir un equip format integrament per nenes, qui van aconseguir un magnífic resultat, així com el premi a millor portera del torneig.

Amb aquesta acció pretenem afavorir la participació dels infants dins la dinàmica positiva al barri, així com desmitificar i desmuntar la idea de la segregació de gènere dins el futbol.

Notícies relacionades

Educació

Premis Mestres 68

Obert el període de presentació de candidatures dels nous Premis Mestres 68  Fins al 20 de desembre del 2023 es podran presentar candidatures a les tres modalitats dels premis educatius de les comarques gironines Els Premis…

RegrupArt al Monart- fundacio SERGI
Educació

El Regrupart al Monar’T!

El projecte Regrupart participa a la 5a edició del Monar’T, el festival d’art urbà social i multicultural del barri de Santa Eugènia i Can Gibert de Girona. Joves i famílies del projecte vam col·laborar pintant…

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…