Atenció a les persones

2 anys més acompanyant a famílies adjudicatàries d’habitatges socials a Girona

27 de juliol de 2021

Recentment hem rebut l’adjudicació del Servei d’Atenció i Acompanyament Social (SAAS) que tornarem a gestionar durant els propers 2 anys a la demarcació de Girona i amb possibilitat de pròrroga per a 2 anys més.   

El servei d’atenció a les famílies vulnerables i amb risc d’exclusió té com a finalitat oferir un suport social a les unitats familiars que han estat adjudicatàries d’un habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, amb especial preferència per aquelles que provinguin de les Meses d’Emergències.  

El propòsit d’aquest acompanyament social és promoure el canvi en les persones llogateres que tenen la seva xarxa social debilitada, o que es troben en una situació de desavantatge o dificultat i, en conseqüència, en un punt de partida gens òptim per a l’emancipació i l’autonomia.  

La clau d’aquest acompanyament és facilitar les connexions amb xarxes operatives que puguin ajudar les persones partint de les seves competències i capacitats. En última instància es persegueix el seu òptim desenvolupament (personal, laboral, familiar, de salut, d’habitatge, etc.) per tal que assoleixi una integració social satisfactòria.

La Fundació SER.GI va iniciar la prestació del servei a la demarcació de Girona el 20 de maig del 2019.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies