Actualitat / Notícies

Xerrada “Si el teu món parla en català, comparteix-lo en català”

Us convidem a la xerrada “Si el teu món parla en català, comparteix-lo en català”, a càrrec de Patrícia Gabancho, periodista i escriptora, que tindrà lloc a la sala polivalent de l’edifici de l’Antic Sindicat (c. de Sant Pere, 36, 2n), el dijous 16 de desembre a les 20 h.
L’acte és organitzat pel Pla d’Acollida i Ciutadania de la Secció de Benestar i Família de l’Ajuntament de Lloret i per l’Oficina de Català de Lloret de Mar (Consorci de Normalització Lingüística).

Per altra banda, podreu disfrutar de l’ exposició “Obre’t en català” de Plataforma per la Llengua: una exposició sobre els hàbits lingüístics amb la nova ciutadania, del 10 al 28 de gener, a El Puntet de Lloret (av. de Vidreres, 58) .

Notícies relacionades

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…