Actualitat / Notícies

Xerrada “Si el teu món parla en català, comparteix-lo en català”

Us convidem a la xerrada “Si el teu món parla en català, comparteix-lo en català”, a càrrec de Patrícia Gabancho, periodista i escriptora, que tindrà lloc a la sala polivalent de l’edifici de l’Antic Sindicat (c. de Sant Pere, 36, 2n), el dijous 16 de desembre a les 20 h.
L’acte és organitzat pel Pla d’Acollida i Ciutadania de la Secció de Benestar i Família de l’Ajuntament de Lloret i per l’Oficina de Català de Lloret de Mar (Consorci de Normalització Lingüística).

Per altra banda, podreu disfrutar de l’ exposició “Obre’t en català” de Plataforma per la Llengua: una exposició sobre els hàbits lingüístics amb la nova ciutadania, del 10 al 28 de gener, a El Puntet de Lloret (av. de Vidreres, 58) .

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…