Actualitat / Notícies

Taller sobre lideratge per a professionals del camp social i educatiu a través del Coaching amb cavalls

Aquest dimecres 25 de juliol organitzem el taller de coaching amb cavalls. Aquest curs pretén proporcionar-vos eines per desenvolupar les habilitats de lideratge professional i personal, per tal de millorar els aspectes vinculats a la gestió de persones. La societat actual no solament ens valora pels nostres coneixements, sinó també per la manera com ens relacionem amb els altres.

El procés d’aprenentatge experiencial a través de la interacció amb cavalls s’està demostrant com una potent eina en processos de Coaching, on es pretenen desenvolupar competències de Lideratge i Intel·ligència emocional que són necessàries en tot líder que treballi amb persones (sensibilitat interpersonal, autoconsciència, determinació, comunicació, treball en equip…).

Sorprenentment, el cavall emergeix com a veritable mirall d’aquest procés, on la formadora- coach ajuda a crear les experiències adequades que permetran a cadascú descobrir i experimentar els seus “talents naturals”.

El cavall, per la seva naturalesa d’animal de presa és un animal amb un extens llenguatge no verbal, i gràcies al seu comportament gregari té una sensibilitat especial a l’hora d’identificar el llenguatge corporal i els senyals que emetem amb el nostre cos de manera espontània i inconscient.

A través d’exercicis d’observació i de relació amb els cavalls, afloraran reaccions, emocions, reflexos i impulsos que ens ajudaran a aprofundir en el nostre autoconeixement, i d’aquesta manera poder orientar les nostres energies i aptituds cap al desenvolupament del nostre lideratge.

Metodologia: Es treballa a partir d’exercicis pràctics amb cavalls, peu a terra,que a través de l’ús de la metodologia de Coaching ens permetrà reflexionar i prendre consciència sobre el nostre propi estil de lideratge. A partir d’aquí, es plantejarà un PAM (Pla d’Acció i Millora) a partir de les descobertes fetes. No es requereix experiència prèvia amb cavalls.

Dates: 25 de juliol del 2012

Horaris: De 9.30 a 13.30 h. i de 15 a 18 h.

Per a més informació: https://www.fundaciosergi.org/programes/formacio/formacio-permanent-curs-2010-2011/coaching_cavalls_julio/

Notícies relacionades

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…

Equip de la Fundació SERGI
Fundació

Fent equip a la Jornada SERGI

El passat 15 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…