Actualitat / Notícies

Nou estudi d’habitatges ocupats a Lloret de Mar

El passat dimecres 15 de juny vam presentar l’estudi d’habitatges ocupats de Lloret de Mar que ens va encarregar l’ajuntament de la vila. Un document que ens permet conèixer la realitat i el perfil de les famílies que es troben en aquesta situació. 

  • L’estudi presenta una primera part per explicar el context, el marc teòric, conceptual i legal.
  • La segona és la del treball de camp, el contacte directe porta – porta amb aquells domicilis i unitats de convivència registrats al llistat d’habitatges ocupats facilitats.
  • La tercera part correspon a la comparativa dels agents relacionats amb les mostres investigades: administració pública, Serveis Socials, treballadors d’acció social, col·lectius i entitats relacionades, etc.
  • I finalment la quarta i última, ha estat el recull, anàlisi, conclusions i propostes realitzades mitjançant la compilació de totes les dades obtingudes durant l’estudi.

La problemàtica de l’habitatge és una realitat social que provoca moltes controvèrsies i debats i que, sobretot, reclama actuacions i polítiques socials decidides i urgents.

Un cop acabat l’estudi, s’inicia un treball transversal amb diferents departaments de l’ajuntament per complementar les tasques que ja s’estan portant a terme en relació amb l’habitatge a Lloret de Mar.

Notícies relacionades

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…