Actualitat / Notícies

Nou estudi d’habitatges ocupats a Lloret de Mar

El passat dimecres 15 de juny vam presentar l’estudi d’habitatges ocupats de Lloret de Mar que ens va encarregar l’ajuntament de la vila. Un document que ens permet conèixer la realitat i el perfil de les famílies que es troben en aquesta situació. 

  • L’estudi presenta una primera part per explicar el context, el marc teòric, conceptual i legal.
  • La segona és la del treball de camp, el contacte directe porta – porta amb aquells domicilis i unitats de convivència registrats al llistat d’habitatges ocupats facilitats.
  • La tercera part correspon a la comparativa dels agents relacionats amb les mostres investigades: administració pública, Serveis Socials, treballadors d’acció social, col·lectius i entitats relacionades, etc.
  • I finalment la quarta i última, ha estat el recull, anàlisi, conclusions i propostes realitzades mitjançant la compilació de totes les dades obtingudes durant l’estudi.

La problemàtica de l’habitatge és una realitat social que provoca moltes controvèrsies i debats i que, sobretot, reclama actuacions i polítiques socials decidides i urgents.

Un cop acabat l’estudi, s’inicia un treball transversal amb diferents departaments de l’ajuntament per complementar les tasques que ja s’estan portant a terme en relació amb l’habitatge a Lloret de Mar.

Notícies relacionades

re-Habitem
Habitatge social

Conveni amb el Col·legi API de Girona

Seguim teixint complicitats pel projecte “Re-Habitem”, una proposta i campanya que iniciarem a la primavera i que pretén aconseguir la cessió d’habitatges o locals en desús a la ciutat de Girona per poder oferir un lloguer…

Exposició On habita la violència masclista a Salt.
Habitatge social

L’exposició “On habita la violència masclista” ara a Salt

Seguim sensibilitzant i denunciant la violència masclista amb l’exposició itinerant “On habita la violència masclista”. En aquesta ocasió, l’exposició es pot visitar del 10 de gener fins al 5 de febrer a la Coma Cros…

Habitatge social

Concert contra la violència masclista

L’Auditori de la Mercè de Girona ha acollit aquest dijous 24 de novembre el concert solidari contra la violència masclista El concert s’emmarca en els actes programats a la ciutat de Girona amb motiu del…