Estudi habitatges ocupats a Lloret de Mar

Nou estudi d’habitatges ocupats a Lloret de Mar

23 de juny de 2022

El passat dimecres 15 de juny vam presentar l’estudi d’habitatges ocupats de Lloret de Mar que ens va encarregar l’ajuntament de la vila. Un document que ens permet conèixer la realitat i el perfil de les famílies que es troben en aquesta situació. 

  • L’estudi presenta una primera part per explicar el context, el marc teòric, conceptual i legal.
  • La segona és la del treball de camp, el contacte directe porta – porta amb aquells domicilis i unitats de convivència registrats al llistat d’habitatges ocupats facilitats.
  • La tercera part correspon a la comparativa dels agents relacionats amb les mostres investigades: administració pública, Serveis Socials, treballadors d’acció social, col·lectius i entitats relacionades, etc.
  • I finalment la quarta i última, ha estat el recull, anàlisi, conclusions i propostes realitzades mitjançant la compilació de totes les dades obtingudes durant l’estudi.

La problemàtica de l’habitatge és una realitat social que provoca moltes controvèrsies i debats i que, sobretot, reclama actuacions i polítiques socials decidides i urgents.

Un cop acabat l’estudi, s’inicia un treball transversal amb diferents departaments de l’ajuntament per complementar les tasques que ja s’estan portant a terme en relació amb l’habitatge a Lloret de Mar.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies