Actualitat / Notícies

Nou estudi d’habitatges ocupats a Lloret de Mar

El passat dimecres 15 de juny vam presentar l’estudi d’habitatges ocupats de Lloret de Mar que ens va encarregar l’ajuntament de la vila. Un document que ens permet conèixer la realitat i el perfil de les famílies que es troben en aquesta situació. 

  • L’estudi presenta una primera part per explicar el context, el marc teòric, conceptual i legal.
  • La segona és la del treball de camp, el contacte directe porta – porta amb aquells domicilis i unitats de convivència registrats al llistat d’habitatges ocupats facilitats.
  • La tercera part correspon a la comparativa dels agents relacionats amb les mostres investigades: administració pública, Serveis Socials, treballadors d’acció social, col·lectius i entitats relacionades, etc.
  • I finalment la quarta i última, ha estat el recull, anàlisi, conclusions i propostes realitzades mitjançant la compilació de totes les dades obtingudes durant l’estudi.

La problemàtica de l’habitatge és una realitat social que provoca moltes controvèrsies i debats i que, sobretot, reclama actuacions i polítiques socials decidides i urgents.

Un cop acabat l’estudi, s’inicia un treball transversal amb diferents departaments de l’ajuntament per complementar les tasques que ja s’estan portant a terme en relació amb l’habitatge a Lloret de Mar.

Notícies relacionades

Un moment del concert contra la violència masclista a Girona
Habitatge social

Sensibilització del projecte Dones supervivents

Concert contra la violència masclista Prop de 125 persones van assistir al concert contra la violència masclista i en favor del projecte d’habitatge social i acompanyament a Dones Supervivents, que vam realitzar el 24 de novembre al Teatre…

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…