Actualitat / Notícies

Nou estudi d’habitatges ocupats a Lloret de Mar

El passat dimecres 15 de juny vam presentar l’estudi d’habitatges ocupats de Lloret de Mar que ens va encarregar l’ajuntament de la vila. Un document que ens permet conèixer la realitat i el perfil de les famílies que es troben en aquesta situació. 

  • L’estudi presenta una primera part per explicar el context, el marc teòric, conceptual i legal.
  • La segona és la del treball de camp, el contacte directe porta – porta amb aquells domicilis i unitats de convivència registrats al llistat d’habitatges ocupats facilitats.
  • La tercera part correspon a la comparativa dels agents relacionats amb les mostres investigades: administració pública, Serveis Socials, treballadors d’acció social, col·lectius i entitats relacionades, etc.
  • I finalment la quarta i última, ha estat el recull, anàlisi, conclusions i propostes realitzades mitjançant la compilació de totes les dades obtingudes durant l’estudi.

La problemàtica de l’habitatge és una realitat social que provoca moltes controvèrsies i debats i que, sobretot, reclama actuacions i polítiques socials decidides i urgents.

Un cop acabat l’estudi, s’inicia un treball transversal amb diferents departaments de l’ajuntament per complementar les tasques que ja s’estan portant a terme en relació amb l’habitatge a Lloret de Mar.

Notícies relacionades

Habitatge social

Parlem del projecte ReHabitem a Catalunya Ràdio

Part dels habitatges que aconseguim amb el projecte ReHabitem es destinaran a acollir-hi dones supervivents a la violència masclista. N’hem parlat al programa Catalunya al Dia de Catalunya Ràdio. Si tens un habitatge que ara no…