Actualitat / Notícies

La Fundació SER.GI organitza una jornada sobre escoles alternatives pel mes de febrer

REPENSEM L’ESCOLA. Reflexió a partir de les experiències de les escoles alternatives és el títol de la jornada que tindrà lloc el dissabte 12 de febrer a Girona.

Són coneguts els motius que porten a qüestionar l’escola actual des de diferents sectors: l’alt índex de fracàs escolar, la poca preparació dels alumnes per a les necessitats socials i laborals existents, la poca individualització, la poca o absent relació amb la família, l’esgotament dels seus professionals, entre d’altres.

Per altra banda, tant des de l’escola pública com privada s’estan duent a terme alternatives que tenen en compte la millora qualitativa de totes aquestes qüestions, mitjançant una nova mirada cap als alumnes i les seves famílies, a través de canvis organitzatius, canvis didàctics, etc.

És per això que la Fundació SER.GI planteja aquesta jornada, emmarcada en les etapes educatives de 0 a 12 anys, amb l’objectiu d’encetar un debat entorn la necessitat d’un canvi en el model educatiu i pedagògic convencional a partir de l’anàlisi d’aquests models alternatius  existents.

Vegeu un text suggerent sobre la presentació de les jornades: text presentació jornada

Per consultar el programa cliqueu aquí.

INSCRIPCIONS TANCADES

Com que aquesta jornada ha suscitat molt interès, hem tancat el període d’inscripcions degut a la limitació de l’aforament del lloc on es farà. Sentim que no us pugueu inscriure. Tot i així, si esteu interessats/des en aquests temes per propers actes o altres esdeveniments, podeu escriure a la Fundació SER.GI (info@fundaciosergi.org) per a què us tinguem en compte.

ATENCIÓ: CANVI DE LLOC D’ORGANITZACIÓ

Lloc: Escola de Domeny (C/ Roberto Bolaño, 2. Zona Fontajau. Girona)

Ver mapa más grande

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…