Actualitat / Notícies

La Fundació SER.GI organitza una jornada sobre escoles alternatives pel mes de febrer

REPENSEM L’ESCOLA. Reflexió a partir de les experiències de les escoles alternatives és el títol de la jornada que tindrà lloc el dissabte 12 de febrer a Girona.

Són coneguts els motius que porten a qüestionar l’escola actual des de diferents sectors: l’alt índex de fracàs escolar, la poca preparació dels alumnes per a les necessitats socials i laborals existents, la poca individualització, la poca o absent relació amb la família, l’esgotament dels seus professionals, entre d’altres.

Per altra banda, tant des de l’escola pública com privada s’estan duent a terme alternatives que tenen en compte la millora qualitativa de totes aquestes qüestions, mitjançant una nova mirada cap als alumnes i les seves famílies, a través de canvis organitzatius, canvis didàctics, etc.

És per això que la Fundació SER.GI planteja aquesta jornada, emmarcada en les etapes educatives de 0 a 12 anys, amb l’objectiu d’encetar un debat entorn la necessitat d’un canvi en el model educatiu i pedagògic convencional a partir de l’anàlisi d’aquests models alternatius  existents.

Vegeu un text suggerent sobre la presentació de les jornades: text presentació jornada

Per consultar el programa cliqueu aquí.

INSCRIPCIONS TANCADES

Com que aquesta jornada ha suscitat molt interès, hem tancat el període d’inscripcions degut a la limitació de l’aforament del lloc on es farà. Sentim que no us pugueu inscriure. Tot i així, si esteu interessats/des en aquests temes per propers actes o altres esdeveniments, podeu escriure a la Fundació SER.GI (info@fundaciosergi.org) per a què us tinguem en compte.

ATENCIÓ: CANVI DE LLOC D’ORGANITZACIÓ

Lloc: Escola de Domeny (C/ Roberto Bolaño, 2. Zona Fontajau. Girona)

Ver mapa más grande

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…