Actualitat / Notícies

La Fundació SER.GI i la Cooperativa Babel acorden col·laborar en els projectes socials que duen a terme

La Fundació SER.GI i la Cooperativa Babel, han signat un conveni de col·laboració fruit de la coincidència de valors i objectius en el camp social de les dues entitats. L’acord busca afavorir i millorar la vida de les persones i famílies en situació de risc social i la d’impulsar la normalització social i pal·liar les dificultats derivades de situacions de pobresa.

Gràcies a aquest conveni les entitats podran derivar-se mútuament les famílies o persones particulars, ateses des de la Fundació SER.GI o la Cooperativa BABEL, que responguin a un perfil de risc d’exclusió social, i que disposen d’ingressos baixos, en aquelles qüestions que s’atenen des de cada una de les entitats.

També podran oferir assistència, assessorament o acompanyament, des de la Fundació SER.GI i la Cooperativa BABEL, per aquells casos derivats entre ambdues entitats, segons els projectes o serveis que elles estiguin duent a terme, i els territoris on estiguin presents.

La col·laboració entre la Fundació SER.GI i la Cooperativa BABEL també es concretarà amb formacions, informacions o assessoraments mutus, sobre els temes i les àrees que estiguin desenvolupant, per tal de donar un servei més acurat i de millor qualitat, vers les persones que atenen.

Les entitats
La Cooperativa BABEL, s’adreça a tota la població en general, però especialment a persones i famílies amb ingressos baixos i risc d’exclusió social, que necessiten un assessorament, assistència o acompanyament en temes relacionats a qüestions jurídiques. La Cooperativa BABEL ofereix assistència, assessorament i acompanyament jurídic integral, especialment a aquelles persones que no poden assumir part del cost d’un servei privat, a un preu molt més assequible, donada la precarietat socioeconòmica de l’interessat/da. I també ofereix formació, informació o assessorament, a entitats socials, ajuntaments i entitats públiques, mitjançant convenis i acords de col·laboració, per tal de donar resposta a les seves demandes o la dels seus usuaris.

La Fundació SER.GI, té per finalitat treballar per a una societat inclusiva. Especialment, centra la seva acció en la millora de la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social, incidint en l’autonomia de les persones. Des d’aquesta entitat es fa un treball encaminat a la reducció de les discriminacions i les desigualtats socials i educatives. I que els tipus d’actuacions que desenvolupa són: la realització de projectes socioeducatius, la sensibilització de l’opinió pública, la formació dels professionals i l’impuls i col·laboració amb altres entitats i amb l’administració pública.

Notícies relacionades

Fundació

Presentem la Memòria 2022

L’entitat ha atès a 17.992 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 52 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 795 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. L’acció i…

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…