La Fundació SER.GI guanyadora de la 22a edició dels Premis Mestres 68

4 d'octubre de 2016

El proper divendres 14 d’octubre tindrà lloc l’acte de lliurament del XXII Premi Mestres 68, en el qual la Fundació SER.GI rebrà el PREMI INSTITUCIONAL. L’esdeveniment tindrà lloc a les 7 h. de la tarda a la Sala d’actes de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (Plaça Sant Domènec de Girona).

La glossa sobre la Fundació SER.GI serà llegida pel Sr. Miquel Àngel Essomba, actual Comissionat d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona. També es projectaran algunes fotografies, tant dels diferents projectes educatius que la Fundació està desenvolupat actualment, com dels projectes que s’han dut a terme els últims anys. Així com de l’Escola d’Educadors Especialitzats de Comarques de Girona.

Aquest reconeixement és fruit del treball realitzat per les persones que han format i forment part de la Fundació SER.GI, en el camp de l’educació, atenent als infants, joves i a les seves famílies en una situació de major vulenrabilitat.

L’associació Mestres 68 té per objectiu treballar per potenciar el reconeixement social d’aquelles persones, entitats o institucions que treballen en el món de l’educació i ho fan des d’una perspectiva innovadora per tal d’impulsar transformacions educatives metodològiques i conceptuals. Anualment es convoquen i lliuren els Premis Mestres 68, enguany serà el 22è i s’editen les biografies dels guardonats per tal de deixar constància dins la història de la pedagogia catalana. Es lliuren el Premi Personal, l’Institucional i el Nacional o Internacional.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies