La Fundació SER.GI exemple de bones pràctiques en un projecte innovador de intermediació laboral en clau de competències

11 de juliol de 2014

La Fundació SER.GI ha aplicat el projecte Fe[in]a d’inserció de joves en col·laboració amb el Centre Sociosanitari Mutuam Girona

La Plataforma PEI’Jove, que agrupa onze entitats que treballen per millorar la inserció laboral dels joves i entre les que s’hi compta la Fundació SER.GI, ha presentat els resultats del projecte Fe[in]a d’intermediació laboral.

La Fundació SER.GI i el Centre Sociosanitari Mutuam van portar a la pràctica l’experiència a la demarcació de Girona que ha finalitzat amb la incorporació de tres joves com a auxiliars sanitaris d’aquest centre.

El projecte FE[in]a afavoreix l’apropament del teixit empresarial als col·lectius més afectats per la crisi i l’atur i es basa en la gestió per competències com a eina de treball en l’àmbit de la intermediació laboral realitzant processos de preselecció en clau de competències.

L’aplicació d’aquest projecte a Girona ha estat seleccionada com a exemple de bones pràctiques destacant-ne productes com: el mapa ocupacional de l’auxiliar d’infermeria en institucions, el perfil ocupacional per competències de l’auxiliar d’infermeria a Mutuam, el disseny i execució del taller de preselecció per competències i per la inserció efectiva de tres joves.

PEI’Jove
PEI’Jove agrupa onze entitats que treballen per millorar la inserció laboral dels joves. El projecte Fe[in]a: intermediació laboral en clau de competències, està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre EMO/312/2012, i per l’ Obra Social “La Caixa”. Compta amb la col·laboració de 22 empreses que han experimentat la implementació de processos de selecció per competències amb una participació total de 169 joves. El projecte es troba actualment en fase de tancament i recollida de resultats.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies