La desfilada solidària de l’AGE anirà a benefici de la Fundació SER.GI

20 de febrer de 2017

El projecte Habitatges per a Dones Supervivents de la Fundació SER.GI ha estat el projecte guanyador del concurs convocat des de l’Associació Gironina d’Empresàries-AGE, per ser la beneficiària de la II Desfilada Solidària de l’AGE: Divendres, 17 de març – 20,30 a 22h – Centre Cultural La Mercè (Girona).

Ja es poden compra les entrades als punts de venda següents:

M. ROSA AGUSTÍ: Joaquim Vayreda, 57 – Girona
FUNDACIÓ SER.GI: Plaça Lluís Companys, 12 – Girona (fins el dia 16/03)
SCARLATTA COMPLEMENTS: Santa Clara, 23 – Girona
BLONDA: Ferran Agulló, 9 – Girona
COMALAT: Santa Clara, 48 – Girona
ESPORTS PARRA: Migdia, 1 – Girona
LIMBO: Mercaders, 6 – Girona
LIU·JO: Santa Clara, 48 – Girona

Us recordem que l’import íntegre de les entrades (10€) anirà destinat al nostre projecte Habitatges per a Dones Supervivents.

Aquest projecte s’adreça a dones víctimes de violència masclista que hagin passat per algun programa d’atenció, però que necessitin el recurs d’habitatge protegit, ja sigui perquè la seva situació econòmica no els permet d’arrendar un pis a través dels canals convencionals, perquè no ha assolit el grau d’autonomia òptim o bé perquè la seva situació requereix d’un acompanyament més individualitzat durant un temps més perllongat. (Més informació)

Aquest projecte ha estat el guanyador d’entre els set que es van presentar al concurs que es va convocar per triar el Projecte Solidari.

El projecte s’ha triat seguint les bases del concurs per un Jurat format per Josefina Surina, coordinadora de la seu territorial de l’Institut Català de les Dones (ICD) a les comarques de Girona, Rosa M. Terradellas, directora de la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona, Xavier Albertí, director general de Joaquim Albertí SA i membres de la Junta de l’AGE.

La Desfilada Solidària AGE és un projecte que sorgeix com a continuïtat de la Desfilada Solidària que va organitzar l’any 2013 la Cuca Mascort, sòcia de l’AGE i empresària gironina que va morir l’any 2014 víctima d’un càncer. El 2016, l’AGE va organitzar i realitzar la Iª Desfilada Solidària AGE en record a la Cuca Mascort, juntament amb altres professionals que hi van col·laborar, i en el qual van participar 10 dones empresàries de les comarques de Girona, la majoria d’AGE, amb els seus fills i filles.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies