Actualitat / Notícies

Jornada de reflexió de la Fundació SER.GI

El passat dissabte 9 d’abril, 42 persones de la Fundació vam realitzar una jornada molt especial. 33 treballadores i 9 membres del patronat, ens vam trobar al Centre Cívic de Pont Major de la ciutat de Girona, per reflexionar sobre el moment actual i de futur de la Fundació. Bona sintonia entre treballadores i patronat a la trobada amb aportacions i debat participat.

La Jornada es va iniciar amb el retorn d’una enquesta de satisfacció, que s’havia realitzat entre tot l’equip de la Fundació. Tot seguit, els i les portaveus de les diferents àrees van compartir les idees, propostes i opinions, que prèviament havien consensuat en reunions internes, en relació amb els òrgans de participació i de presa de decisions i els espais de treball conjunt.

Després d’un petit esmorzar, i reunits per grups heterogenis respecte a l’antiguitat, àrea i condició (equip o patronat), es va debatre sobre la idoneïtat de seguir com a fundació, associació o altres formes d’organització, del paper del patronat i de com millorar la participació, els òrgans de decisió i la implicació en les diferents estructures, comissions i activitats i accions de SER.GI.

Una jornada que ens anima i enforteix a seguir en la nostra tasca després de més de 40 anys d’acció social a les comarques gironines.

Notícies relacionades

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…