Actualitat / Notícies

IX Setmana Intercultural i Solidària de LLoret de Mar del 17 al 25 de setembre

Avui en dia podem saber fàcilment tot el que succeeix en altres països i això ens desperta la curiositat de conèixer in situ tant les diferents realitats que hi conviuen com les seves gents. El turisme ha estat i és un factor important perquè la gent pugui visitar altres llocs i conèixer les seves diverses cultures.

A través de la Setmana Intercultural i Solidària pretenem promoure el coneixement d’aquestes altres realitats amb les quals convivim, tot destacant allò que ens uneix i el que tenim en comú.

Un any més us convidem a participar en les activitats que es duran a terme en el marc de la IX Setmana Intercultural i Solidària de Lloret de Mar; un espai de trobada ciutadana en què tenen cabuda activitats lúdiques i culturals per mostrar, gaudir i compartir diferents expressions com a una font d’enriquiment mutu.

Aquesta IX Setmana Intercultural i Solidària de Lloret de Mar ha estat organitzada per l’ajuntament amb la col·laboració de més d’una vintena d’entitats ciutadanes de cooperació i solidaritat del  municipi.

Us hi esperem!

Descarregar: tríptic / cartell

Notícies relacionades

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…