Actualitat / Notícies

IX Setmana Intercultural i Solidària de LLoret de Mar del 17 al 25 de setembre

Avui en dia podem saber fàcilment tot el que succeeix en altres països i això ens desperta la curiositat de conèixer in situ tant les diferents realitats que hi conviuen com les seves gents. El turisme ha estat i és un factor important perquè la gent pugui visitar altres llocs i conèixer les seves diverses cultures.

A través de la Setmana Intercultural i Solidària pretenem promoure el coneixement d’aquestes altres realitats amb les quals convivim, tot destacant allò que ens uneix i el que tenim en comú.

Un any més us convidem a participar en les activitats que es duran a terme en el marc de la IX Setmana Intercultural i Solidària de Lloret de Mar; un espai de trobada ciutadana en què tenen cabuda activitats lúdiques i culturals per mostrar, gaudir i compartir diferents expressions com a una font d’enriquiment mutu.

Aquesta IX Setmana Intercultural i Solidària de Lloret de Mar ha estat organitzada per l’ajuntament amb la col·laboració de més d’una vintena d’entitats ciutadanes de cooperació i solidaritat del  municipi.

Us hi esperem!

Descarregar: tríptic / cartell

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…