La Fundació SER.GI treballa per una societat més justa i inclusiva. D’entre els valors claus que emmarquen la seva missió destaca el de la democràcia com a valor polític fonamental que inclou el respecte a la diversitat.
Entenem que la democràcia inclou el diàleg, tant com a valor i com a mitjà. El diàleg com la capacitat humana de raonar, enraonar i trobar solucions en un context d’igualtat d’oportunitats, de respecte, en definitiva, de democràcia.
La diversitat comporta creixement, riqueses; també exclusió, pors i diferències. Moltes vegades aquetes diferències poden resultar amenaçant i trencar processos de construcció comunitària, de diàleg, d’escolta, de convivència justa i igualitària. Des d’aquest marc entenem la mediació com una eina metodològica transversal i com la millor manera de construir ponts d’apropament, de diàleg i de justícia social.
En aquesta nova edició de les Càpsules, dialogarem de com fem servir la mediació des de cada una de les Àrees d’intervenció de la Fundació.
S’utilitzarà l’eina de Webinar de ZOOM. Un cop realitzada la inscripció rebreu un correu electrònic amb l’enllaç d’accés. La inscripció pot ser per a cada sessió individual o per a les 3 sessions.
Aforament complert.
Moltes gràcies!
Dijous 3, 10 i 17 de desembre 2020, a les 16h.
DURADA: 1 hora aproximadament cada sessió.
L’actuació està pensada per arribar a tots i totes les professionals del món social, de l’administració i de les entitats socials, estudiants d’educació social, treball social, psicologia… voluntaris i tots aquells que vulguin compartir les seves inquietuds i coneixements.
CIUTADANIA: Andreu Espinosa, criminòleg, conflictòleg i tècnic de la Fundació SER.GI a Lloret de Mar.
HABITATGE: Alícia García, psicòloga i tècnica d’habitatge a Caldes de Malavella i Vidreres.
EDUCACIÓ: Carlus Amalrich, educador social i terapeuta en Gestalt i tècnic en projectes de diversitat i convivència a Girona i Vilablareix.