Actualitat / Notícies

Hora del conte i presentació dels projectes de Llibre Obert

Activitats paral·leles. Des de l’associació Llibre Obert ens explicaran diferents contes i la seva experiència de crear-los amb nens i nenes que viuen en algun indret de l’Àfrica, Sud-amèrica o Àsia.

Biatatá. Porto de Trás (Brasil)
Cada llibre és una aventura ja que cada vegada els problemes que es plantegen són diferents. Aquest cop, hi han participat uns nens i nenes molt moguts. No es podien quedar quiets per dibuixar sense haver de sortir per pujar a un arbre, fer un salt mortal o simplement gesticular.

El llibre ja ha començat a donar fruits al centre dirigit per l’Asociaçao Tribo do Porto, ja que ha permès comprar sis màquines de cosir per muntar un taller de costura i modista.

Notícies relacionades

Jormada SERGI
Fundació

Nova Jornada SERGI

El passat 16 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…

Fundació

Renovem la imatge de SERGI

Amb voluntat de donar un nou impuls a la Fundació i dins el pla de comunicació que s’està portant a terme, hem cregut adequat actualitzar la imatge corporativa de l’entitat. No es tracta d’un canvi,…