Actualitat / Notícies

Hora del conte i presentació dels projectes de Llibre Obert

Activitats paral·leles. Des de l’associació Llibre Obert ens explicaran diferents contes i la seva experiència de crear-los amb nens i nenes que viuen en algun indret de l’Àfrica, Sud-amèrica o Àsia.

Biatatá. Porto de Trás (Brasil)
Cada llibre és una aventura ja que cada vegada els problemes que es plantegen són diferents. Aquest cop, hi han participat uns nens i nenes molt moguts. No es podien quedar quiets per dibuixar sense haver de sortir per pujar a un arbre, fer un salt mortal o simplement gesticular.

El llibre ja ha començat a donar fruits al centre dirigit per l’Asociaçao Tribo do Porto, ja que ha permès comprar sis màquines de cosir per muntar un taller de costura i modista.

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…