Actualitat / Notícies

Entrevista a la revista “La Punxa” del Col·legi d’Aparelladors

La revista “La Punxa” del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Girona ha entrevistat en el seu darrer número (n.60) a Cristina Gelabert, tècnica d’habitatge de la Fundació a Lloret de Mar i arquitecta tècnica. Incorporar l’assessorament i el punt de vista tècnic en els projectes d’habitatge social resulta clau i facilita la gestió i agilització dels tràmits i tasques de manteniment i rehabilitació dels habitatges.

Amb aquesta voluntat, actualment estem treballant en la signatura d’una conveni de col·laboració entre el Col·legi i la Fundació que ajudi a impulsar els projectes d’habitatge social al territori. Quan ens trobem amb un pis que cal rehabilitar, és molt important poder establir de manera àgil i professional tots els tràmits i possibles obres que caldrà realitzar. La voluntat és que totes les parts, aparelladors, Fundació, propietaris i usuaris finals ens surtin beneficiats.

A l’entrevista, la Cristina ens parla de la seva experiència en els projectes d’habitatge social que la Fundació SER.GI gestiona al territori.

“Amb relació al manteniment i conservació d’aquests habitatges es va crear la figura específica de l’aparellador dins del projecte de gestió d’habitatge social de lloguer”

“Per a mi, que vinc del món tècnic, va ser un repte integrar-me en un projecte d’aquestes característiques, on prenen importància altres aspectes que van més enllà dels estrictament relacionats amb l’edificació”

“Quan arriba una persona derivada des de Serveis Socials de l’Ajuntament amb una problemàtica d’habitatge el primer que intentem és que no perdi l’habitatge que ja té.”

👉 Podeu llegir aquesta entrevista o la revista sencera des del web del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona:

https://www.aparellador.cat/images/ServeisCollegiat/Publicacions/Punxa/60LaPunxa.pdf

Notícies relacionades

Un moment del concert contra la violència masclista a Girona
Habitatge social

Sensibilització del projecte Dones supervivents

Concert contra la violència masclista Prop de 125 persones van assistir al concert contra la violència masclista i en favor del projecte d’habitatge social i acompanyament a Dones Supervivents, que vam realitzar el 24 de novembre al Teatre…

Habitatge social

Un miler d’expedients tramitats a Lloret

Durant aquesta passada setmana les companyes del servei d’habitatge de Lloret de Mar han enllestit la tramitació d’aproximadament un miler d’expedients de prestacions econòmiques per al pagament del lloguer per aquest 2023. Són ajudes destinades…