Actualitat / Notícies

Entrevista a la revista “La Punxa” del Col·legi d’Aparelladors

La revista “La Punxa” del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Girona ha entrevistat en el seu darrer número (n.60) a Cristina Gelabert, tècnica d’habitatge de la Fundació a Lloret de Mar i arquitecta tècnica. Incorporar l’assessorament i el punt de vista tècnic en els projectes d’habitatge social resulta clau i facilita la gestió i agilització dels tràmits i tasques de manteniment i rehabilitació dels habitatges.

Amb aquesta voluntat, actualment estem treballant en la signatura d’una conveni de col·laboració entre el Col·legi i la Fundació que ajudi a impulsar els projectes d’habitatge social al territori. Quan ens trobem amb un pis que cal rehabilitar, és molt important poder establir de manera àgil i professional tots els tràmits i possibles obres que caldrà realitzar. La voluntat és que totes les parts, aparelladors, Fundació, propietaris i usuaris finals ens surtin beneficiats.

A l’entrevista, la Cristina ens parla de la seva experiència en els projectes d’habitatge social que la Fundació SER.GI gestiona al territori.

“Amb relació al manteniment i conservació d’aquests habitatges es va crear la figura específica de l’aparellador dins del projecte de gestió d’habitatge social de lloguer”

“Per a mi, que vinc del món tècnic, va ser un repte integrar-me en un projecte d’aquestes característiques, on prenen importància altres aspectes que van més enllà dels estrictament relacionats amb l’edificació”

“Quan arriba una persona derivada des de Serveis Socials de l’Ajuntament amb una problemàtica d’habitatge el primer que intentem és que no perdi l’habitatge que ja té.”

👉 Podeu llegir aquesta entrevista o la revista sencera des del web del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona:

https://www.aparellador.cat/images/ServeisCollegiat/Publicacions/Punxa/60LaPunxa.pdf

Notícies relacionades

re-Habitem
Habitatge social

Conveni amb el Col·legi API de Girona

Seguim teixint complicitats pel projecte “Re-Habitem”, una proposta i campanya que iniciarem a la primavera i que pretén aconseguir la cessió d’habitatges o locals en desús a la ciutat de Girona per poder oferir un lloguer…

Exposició On habita la violència masclista a Salt.
Habitatge social

L’exposició “On habita la violència masclista” ara a Salt

Seguim sensibilitzant i denunciant la violència masclista amb l’exposició itinerant “On habita la violència masclista”. En aquesta ocasió, l’exposició es pot visitar del 10 de gener fins al 5 de febrer a la Coma Cros…

Habitatge social

Concert contra la violència masclista

L’Auditori de la Mercè de Girona ha acollit aquest dijous 24 de novembre el concert solidari contra la violència masclista El concert s’emmarca en els actes programats a la ciutat de Girona amb motiu del…