Actualitat / Notícies

Entrevista a la revista “La Punxa” del Col·legi d’Aparelladors

La revista “La Punxa” del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Girona ha entrevistat en el seu darrer número (n.60) a Cristina Gelabert, tècnica d’habitatge de la Fundació a Lloret de Mar i arquitecta tècnica. Incorporar l’assessorament i el punt de vista tècnic en els projectes d’habitatge social resulta clau i facilita la gestió i agilització dels tràmits i tasques de manteniment i rehabilitació dels habitatges.

Amb aquesta voluntat, actualment estem treballant en la signatura d’una conveni de col·laboració entre el Col·legi i la Fundació que ajudi a impulsar els projectes d’habitatge social al territori. Quan ens trobem amb un pis que cal rehabilitar, és molt important poder establir de manera àgil i professional tots els tràmits i possibles obres que caldrà realitzar. La voluntat és que totes les parts, aparelladors, Fundació, propietaris i usuaris finals ens surtin beneficiats.

A l’entrevista, la Cristina ens parla de la seva experiència en els projectes d’habitatge social que la Fundació SER.GI gestiona al territori.

“Amb relació al manteniment i conservació d’aquests habitatges es va crear la figura específica de l’aparellador dins del projecte de gestió d’habitatge social de lloguer”

“Per a mi, que vinc del món tècnic, va ser un repte integrar-me en un projecte d’aquestes característiques, on prenen importància altres aspectes que van més enllà dels estrictament relacionats amb l’edificació”

“Quan arriba una persona derivada des de Serveis Socials de l’Ajuntament amb una problemàtica d’habitatge el primer que intentem és que no perdi l’habitatge que ja té.”

👉 Podeu llegir aquesta entrevista o la revista sencera des del web del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona:

https://www.aparellador.cat/images/ServeisCollegiat/Publicacions/Punxa/60LaPunxa.pdf

Notícies relacionades

Habitatge social

Parlem del projecte ReHabitem a Catalunya Ràdio

Part dels habitatges que aconseguim amb el projecte ReHabitem es destinaran a acollir-hi dones supervivents a la violència masclista. N’hem parlat al programa Catalunya al Dia de Catalunya Ràdio. Si tens un habitatge que ara no…