absentisme escolar

Elaborem un nou Pla local d’absentisme escolar a Maçanet de la Selva

18 de novembre de 2021

El passat 31 d’octubre vam finalitzar l’encàrrec de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, consistent a elaborar un nou Pla Local d’Absentisme Escolar al municipi. L’ha portat a terme la Marta Gómez, tècnica de l’Àrea d’Educació, realitzant una tasca d’investigació, recopilació de dades, generació d’espais participatius i redacció del Pla.

L’última acció realitzada ha estat la presentació del Pla als diferents agents que hi participen, i que han estat implicats en la preparació d’aquest. Es tracta d’un document viu, amb la voluntat de marcar pautes comunes i millorar la tasca que es realitza entorn a l’absentisme escolar, però també obert a la incorporació de novetats i revisió de les propostes.

El projecte, que es va iniciar el març passat, és un encàrrec l’Ajuntament de la localitat en el marc del PMOE de la Generalitat (Pla de Millora de les Oportunitats Educatives). Des de l’Ajuntament es manifesta la preocupació per l’absentisme que es dona als centres educatius tant de primària com de secundària i s’espera millorar-ho amb aquest Pla.


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies