Actualitat / Notícies

Des de la Fundació SER.GI recomanem el curs d’Introducció a la Programació Neurolingüística (PNL)

El proper mes de maig tornem a tenir en Filipo Pereira a Girona, a la seu de la Fundació SER.GI, impartint el curs d’Introducció a la Programació Neurolingüística que tan útil i aplicable pot ser per professionals del camp social i educatiu, així com per altres àmbits professionals i a nivell personal

La Programació Neurolingüística és un model de comunicació interpersonal que posa la seva atenció bàsicament en la relació entre les conductes eficaces i els hàbits personals. També estableix un sistema de teràpia alternativa que procura educar a les persones en autoconsciència i la comunicació eficaç, així com canviar els seus models de gestió mental i emocional. La PNL s’ocupa del predomini que el llenguatge té sobre la nostra programació mental i altres funcions del nostre sistema nerviós, com també dels patrons lingüístics que utilitzem.

La Programació Neurolingüística és una disciplina que ens ajuda a aconseguir l’autorrealització i l’excel·lència a nivell personal i professional. Amb la PNL podem millorar les nostres relacions, donar el millor de nosaltres mateixos i ser més eficaços en la definició i consecució dels nostres objectius.

Per això en el camp social i educatiu és molt interessant poder aplicar la PNL per facilitar la tasca a nivell relacional, comunicatiu, de fixació d’objectius i consolidació d’aquests.

Continguts:

  • Comunicació i Escolta
  • Rapport i Calibrat
  • Metamodel
  • Congruència i patrons perceptius
  • Àncores i Cercle d’Excel·lència
  • Nivells Neurològics

Docent:
Filipo Pereira. Professor y Llicenciat en Educació. Màster i Trainer en PNL. Coach Transformación i Coach Telealógico. Format a l’Instituto Gestalt de Barcelona i a la Universitat de Barcelona. Formació en Enegrama en el programa SAT amb Claudio Naranjo i col·laboradors.

Dirigit a:  educadors, mestres, professors, pedagogs, treballadors socials, i totes aquelles persones que vulguin adquirir eines per a l’autoconeixement i potenciar les relacions amb les persones del seu entorn.

Dates i horaris: 8, 15 i 22 de maig. Divendres de 16 a 21 h. Seu de la Fundació SER.GI.

Preu: 100 euros.

Inscripcions: enviar un correu electrònic amb el nom, cognoms, telèfon, DNI i població a info@nuriaballiu.com
Més informació: www.nuriaballiu.com  / 679.93.27.27

Notícies relacionades

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…

Equip de la Fundació SERGI
Fundació

Fent equip a la Jornada SERGI

El passat 15 de desembre vam celebrar la Jornada SERGI d’hivern, una trobada que fem de manera semestral tot l’equip de l’entitat. Com en cada trobada, un grup de persones voluntàries s’encarreguen de preparar les…