Actualitat / Notícies

Des de la Fundació SER.GI recomanem el curs d’Introducció a la Programació Neurolingüística (PNL)

El proper mes de maig tornem a tenir en Filipo Pereira a Girona, a la seu de la Fundació SER.GI, impartint el curs d’Introducció a la Programació Neurolingüística que tan útil i aplicable pot ser per professionals del camp social i educatiu, així com per altres àmbits professionals i a nivell personal

La Programació Neurolingüística és un model de comunicació interpersonal que posa la seva atenció bàsicament en la relació entre les conductes eficaces i els hàbits personals. També estableix un sistema de teràpia alternativa que procura educar a les persones en autoconsciència i la comunicació eficaç, així com canviar els seus models de gestió mental i emocional. La PNL s’ocupa del predomini que el llenguatge té sobre la nostra programació mental i altres funcions del nostre sistema nerviós, com també dels patrons lingüístics que utilitzem.

La Programació Neurolingüística és una disciplina que ens ajuda a aconseguir l’autorrealització i l’excel·lència a nivell personal i professional. Amb la PNL podem millorar les nostres relacions, donar el millor de nosaltres mateixos i ser més eficaços en la definició i consecució dels nostres objectius.

Per això en el camp social i educatiu és molt interessant poder aplicar la PNL per facilitar la tasca a nivell relacional, comunicatiu, de fixació d’objectius i consolidació d’aquests.

Continguts:

  • Comunicació i Escolta
  • Rapport i Calibrat
  • Metamodel
  • Congruència i patrons perceptius
  • Àncores i Cercle d’Excel·lència
  • Nivells Neurològics

Docent:
Filipo Pereira. Professor y Llicenciat en Educació. Màster i Trainer en PNL. Coach Transformación i Coach Telealógico. Format a l’Instituto Gestalt de Barcelona i a la Universitat de Barcelona. Formació en Enegrama en el programa SAT amb Claudio Naranjo i col·laboradors.

Dirigit a:  educadors, mestres, professors, pedagogs, treballadors socials, i totes aquelles persones que vulguin adquirir eines per a l’autoconeixement i potenciar les relacions amb les persones del seu entorn.

Dates i horaris: 8, 15 i 22 de maig. Divendres de 16 a 21 h. Seu de la Fundació SER.GI.

Preu: 100 euros.

Inscripcions: enviar un correu electrònic amb el nom, cognoms, telèfon, DNI i població a info@nuriaballiu.com
Més informació: www.nuriaballiu.com  / 679.93.27.27

Notícies relacionades

Treball i Formació ACOL
Fundació

Treball i Formació ACOL

La Fundació SERGI valora molt positivament la participació en el programa “Treball i Formació”, concretament en la Línia ACOL, que permet la contractació de persones, regularitzant la seva situació administrativa. Actualment, des del 13/11/2023 hem pogut contractar una…

Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.
Fundació

Rememorant Pepo Delàs

Acte organitzat per Justícia i Pau de Girona en record de Pepo Delàs, pacifista, activista social i antic director de Justícia i Pau de Girona. Rememorant Pepo Delàs, un home de fortes conviccions.En el 25è…