Actualitat / Notícies

Concert solidari del Cor Gospel Girona en suport dels Projectes Educatius de la Fundació SER.GI

El Cor Gospel Girona se suma al Suport dels Projectes Educatius de la Fundació SER.GI oferint un concert solidari el dissabte 4 de novembre a les 19h a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè.

Cor Gospel Girona neix al 2004 i des del gener de 2014 està dirigit per Xavier Thió, els seus concerts fan arribar un gospel tradicional i contemporani, però alhora fresc i viu. L’objectiu és fer gaudir el públic per transmetre els valors que aquesta música ens ofereix. Cor Gospel Girona és la coral de gospel més antiga de la ciutat de Girona.

Els beneficis del concert seran íntegrament destinats als Projectes Educatius de la Fundació SER.GI que tenen com a objectiu millorar la inclusió socioeducativa i garantir l’èxit educatiu dels nens i joves en situació o risc d’exclusió. L’any 2016 es varen beneficiar d’aquests projectes 1.362 persones.

 

PUNTS DE VENDA D’ENTRADES. Entrada-donatiu: 10€
  • DESFILART. C/ Bernat Bacià, 1
  • DISCOS COLL. Pl. Marquès de Camps, 15
  • ESTANC CIUTADANS. C/ Ciutadans, 16
  • PRÍNCEPS I PRINCESES. C/ Caldes de Montbui, 20

Notícies relacionades

microBeques16+ a Girona Televisió
Educació

Parlem de les MicroBeques16+ a TVGirona

Esther Salvachúa, cap del projecte Porta d’Accés a Salt, explica la campanya MicroBeques16+ al magazín TDTot de TVGirona. Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així…

Everesting als Àngels
Mecenatge

Pedalada solidària: Everesting als Àngels

El món de la bicicleta gironina s’uneix contra l’exclusió social. L’entitat Mou-te en bici, la Federació Catalana de ciclisme i diferents establiments comercials de la ciutat de Girona s’han unit per col·laborar amb la Fundació…