Actualitat / Notícies

Concert solidari del Cor Gospel Girona en suport dels Projectes Educatius de la Fundació SER.GI

El Cor Gospel Girona se suma al Suport dels Projectes Educatius de la Fundació SER.GI oferint un concert solidari el dissabte 4 de novembre a les 19h a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè.

Cor Gospel Girona neix al 2004 i des del gener de 2014 està dirigit per Xavier Thió, els seus concerts fan arribar un gospel tradicional i contemporani, però alhora fresc i viu. L’objectiu és fer gaudir el públic per transmetre els valors que aquesta música ens ofereix. Cor Gospel Girona és la coral de gospel més antiga de la ciutat de Girona.

Els beneficis del concert seran íntegrament destinats als Projectes Educatius de la Fundació SER.GI que tenen com a objectiu millorar la inclusió socioeducativa i garantir l’èxit educatiu dels nens i joves en situació o risc d’exclusió. L’any 2016 es varen beneficiar d’aquests projectes 1.362 persones.

 

PUNTS DE VENDA D’ENTRADES. Entrada-donatiu: 10€
  • DESFILART. C/ Bernat Bacià, 1
  • DISCOS COLL. Pl. Marquès de Camps, 15
  • ESTANC CIUTADANS. C/ Ciutadans, 16
  • PRÍNCEPS I PRINCESES. C/ Caldes de Montbui, 20

Notícies relacionades

Arrodoniment solidari-supermercats Bonpreu Esclat Fundacio SERGI
Mecenatge

Arrodoniment solidari als supermercats BonPreu Esclat

Aquest mes de març 2024, les persones clients dels supermercats BonPreu Esclat de tot Catalunya podran arrodonir la seva compra i col·laborar contra la violència masclista amb la Fundació SERGI. Aquests donatius aniran destinats al…

Cor Gospel Girona, músics i cor al concert solidari GospelxSERGI a Lloret de Mar
Mecenatge

Cantant per la Solidaritat al Teatre de Lloret

El diumenge 4 de febrer va ser una jornada plena de música i solidaritat al Teatre de Lloret de Mar. Més de 200 persones van participar al concert solidari GospelxSERGI, protagonitzat pel Cor Gospel Girona,…