1a cursa de Carnestoltes solidària amb la Fundació SER.GI

20 de gener de 2016

La cursa de Carnestoltes és una prova popular i amb caràcter solidari, ja que es destinarà un euro de cada inscripció a la Fundació SER.GI. La prova tindrà lloc el proper 31 de gener i la sortida serà a les 10 h des del Pavelló Municipal Girona – Fontajau. Pel que fa al recorregut, els participants passaran pels mateixos carrers que la Cursa de Sant Silvestre.

Una de les principals característiques d’aquesta nova cursa, que s’afegeix al calendari anual de proves atlètiques populars de la ciutat, és el seu caràcter solidari. Es destinarà un euro de cada inscripció feta a la Fundació Ser.Gi. El preu per participar a la cursa és de 10 euros (ja inclou l’euro solidari).

La proximitat del Carnestoltes marcarà l’ambient d’aquesta prova, ja que hi ha la voluntat que els participants estrenin la disfressa d’aquest any durant la cursa i hi haurà tallers de maquillatge, inflables, ambientació musical, exhibicions de zumba, una xocolatada solidària i se sortejaran obsequis entre els corredors.

A més, també s’instal·larà un photocall perquè els participants es puguin fer fotos amb la disfressa i puguin participar al concurs d’Instagram amb el hashtag ‪#‎cursaCarnestoltesGi‬. En aquest concurs, al qual hi podran participar també fotos dels corredors durant la cursa, es valorarà tant la disfressa com l’originalitat de la foto.

Les inscripcions es podran fer fins al 29 de gener al migdia a través del web www.tempsxcurses.com i, si hi ha places disponibles, es podran fer també el dia abans, el 30 de gener, a l’espai habilitat per a la recollida de dorsals i samarretes tècniques commemoratives a la plaça de Catalunya. Hi haurà premis per als tres primers classificats en categoria masculina i femenina i premis per a la millor disfressa individual en tres categories, infantil (fins a 12 anys), júnior (de 12 a 18 anys) i gold (més de 18 anys, a més d’un premi a la millor disfressa de grup. Podeu consultar més informació al web http://cursacarnestoltesgirona.blogspot.com.es


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Localització i contacte Avís legal | Política de privacitat i cookies