Actualitat / Notícies

Els supermercats de Girona adherits al Club Valvi col·laboren amb el projecte Dones supervivents

Els clients dels supermercats podran col·laborar amb SER.GI mitjançant l’arrodoniment solidari.

A partir de l’1 de març i fins al 19 d’abril, les persones clientes dels supermercats del Club Valvi de la província de Girona (Valvi i Spar) podran arrodonir l’import de la seva compra i donar els cèntims restants al projecte d’Habitatge per a dones supervivents de violència masclista.

El projecte atén a dones que han estat víctimes de violència masclista i que tenen necessitat d’un habitatge després de finalitzar el seu pas pels recursos especialitzats d’acolliment d’urgència. Es tracta d’un dispositiu d’habitatges d’inclusió específic per a dones soles o famílies monomarentals. Són dones que es troben amb dificultats per poder inserir-se normalment després de la seva estada en els recursos especialitzats per haver patit violència masclista.

Paral·lelament, el projecte desenvolupa accions de prevenció, sensibilització i denúncia de les violències contra les dones.

Aquest any 2021 la Fundació SER.GI hem acompanyat a 9 dones supervivents a la violència masclista que, després del seu pas pels dispositius d’acollida i suport, poder disposar d’un habitatge i d’un acompanyament els està permetent refer i emprendre un nou projecte de vida amb els seus fills i filles. 5 habitatges són a la ciutat de Girona, 2 a Salt i 2 a Figueres. Tanmateix, necessitem més habitatges per poder fer front a la demanda.

Com col·laborar?

Tots els clients i clientes que vulguin, podran arrodonir l’import final de la seva compra sempre que paguin amb targeta. Tan sols hauran de fer clic al botó verd del datàfon quan els aparegui la pregunta a la pantalla.

Al seu tiquet de compra els apareixerà un codi amb el qual podran sol·licitar el seu certificat de donació corresponent. És una col·laboració impulsada i gestionada des de Worldcoo.

Veure llistat de supermercats adherits:

Llistat Valvi Girona.pdf

I si no tens cap supermercat Valvi o Spar a prop, també pots col·laborar fent un donatiu en línia des de:
https://clubvalvi.worldcoo.com/09c25c25-e5c6-44cc-8243-c259af5f82a2

D’altra banda, si ets propietària d’un pis que ara tens buit i no utilitzes, també pots col·laborar cedint-lo a la Fundació per posar-lo a lloguer social. Truca’ns o entra al nostre web per més informació.

Notícies relacionades

Arrodoniment solidari-supermercats Bonpreu Esclat Fundacio SERGI
Mecenatge

Arrodoniment solidari als supermercats BonPreu Esclat

Aquest mes de març 2024, les persones clients dels supermercats BonPreu Esclat de tot Catalunya podran arrodonir la seva compra i col·laborar contra la violència masclista amb la Fundació SERGI. Aquests donatius aniran destinats al…

Col·laboració Arquitectes sense fronteres amb la Fundació SERGI
Habitatge social

Conveni amb Arquitectes Sense Fronteres

Amb la voluntat d’ampliar les col·laboracions i teixir més complicitats amb el projecte d’habitatge social “Re-Habitem”, aquest mes de gener hem signat un acord de col·laboració amb Arquitectura Sense Fronteres (ASF). Una organització que promou un desenvolupament…