LESBOFÒBIA. UN DOCUMENTAL I DEU RESPOSTES

Inés Tarradellas / Documental / Catalunya / 2019 / 30 min

Perquè passa. Perquè estem fartes. Perquè la resposta ha de ser col·lectiva. Deu testimonis per a visibilitzar, denunciar, analitzar els problemes de fons i donar respostes i estratègies per acabar amb la lesbofòbia i altres violències.

També et pot interessar

PRIMAVERA ROSA EN EL KREMLIN

Mario de la Torre

Documental / Estat Espanyol / 2015
19 min

1917: l’homosexualitat està discriminada a Rússia. 1933: l’homosexualitat es converteix en delit de nou. 1993: L'homosexualitat es vol legalitzar. 2013: Vladimir Putin crea noves mesures legals que discriminen i vexen a la població LGBT.

VARAHRAM

Mahdi Kamranirad

Ficció / Iran / 2018
6 min

Un curtmetratge sobre una nena que vol jugar a pilota amb altres nens al carrer, però la seva mare ho impedeix.

CHEN LI (Ciruela de agua dulce)

Roberto F. Canuto & Xu Xiaoxi

Ficció / Xina / 2017
19 min

Una dona transgènere xinesa, empleada en un cabaret de Chengdu, rep la inesperada visita de la seva cosina, qui li comunica la mort de la seva mare (de qui s'havia distanciat temps enrere). Sent l'únic "home" de la família, es veu moralment obligada a tornar al seu poble natal per organitzar el funeral, encara que per això hagi d’ocultar la seva nova identitat a parents i veïns.

PLOMAFÒBIA

Idemtv

Documental / 2019
11:58 min

Plomafòbia és la discriminació que pateixen les persones per una expressió de gènere que la societat no accepta. La poden patir tan les persones LGTBIQ+ com les heterosexuals.
En aquest video comptem amb la col·laboració del col·lectiu @queerdobcn que han teoritzat sobre el gènere i les expressions de gènere. També hi participen dues noies i un noi que ens expliquen com des de la seva experiència han patit aquesta discriminació.