Participem a la 3a Trobada Pigmalió

El proper 7 de maig tindrà lloc a Madrid la 3a Trobada Pigmalió, al qual assistiran tots els participants del projecte procedents de les diferents ciutats on està implantat: 150 nois i noies de Girona, Banyoles, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar i Madrid.

Amb aquesta jornada es vol reforçar la importància de l’activitat artística i de la pràctica de l’esport com elements motivacionals de rendiment en els estudis. Es faran activitats esportives on els participants tindran l’oportunitat de conèixer experiències relatives al Triatló, rugbi o Boxa entre d’altres. Ens acompanyaran Jennifer Miranda Maqueda, 7 anys consecutius campiona d’Espanya de Boxa, Josep Gasset Teixidor entrenador de rugbi i Raúl Romero Trillo, president del Club Triatló Carabanchel; que transmetran als joves la rellevància de l’esforç i la constància en els estudis, per aconseguir ser persones autònomes en el futur.

Per finalitzar la jornada tots els participants rebran un diploma de reconeixement del seu compromís amb els estudis i amb l’activitat que desenvolupen gràcies al programa.

El Projecte Pigmalió és possible gràcies a la col·laboració de les entitats com la Fundació SER.GI, Càritas, Balia, Ítaca, Fundació Marianao, Ateneu Sant Roc, Fundació Pere Closa, INS Barres i Ones, Col·legi Badalonès; i al suport especial d’empreses del patronat de la FPdGi: Coca-Cola Iberian Partners, Fundació Jesús Serra i la Fundació Bancària “la Caixa”.

Pigmalió treballa la integració escolar a través de l’esport i de les arts per reduir els índexs de fracàs i abandonament escolar de menors amb risc d’exclusió social.

Educació

Lliurament dels diplomes de les Beques escolars i universitàries a Salt

La Fundació Catalunya La Pedrera i la Fundació SER.GI fan el lliurament dels diplomes de les Beques escolars i universitàries a Salt. Un total de 43 alumnes de Salt han estat becats durant el darrer curs escolar. El projecte Beques escolars, iniciat l’any 2002, té com a objectiu oferir beques a estudiants en risc o situació d’exclusió social a través d’entitats socials de referència, per tal de prevenir el fracàs escolar. Des del 2016 es dona continuïtat a aquests alumnes en els seus estudis universitaris des del programa Beques universitàries. El projecte està liderat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i a Salt el gestiona la Fundació SER.GI

Mecenatge

Primera Caminada Canina solidària

El passat dissabte 8 de juny es va realitzar la primera CAMINADA CANINA SOLIDÀRIA, per col·laborar amb els projectes socials de la Fundació SER.GI.  La trobada es va fer a la vall de Sant Daniel, concretament es va pujar fins al castell de Sant Miquel. Durant la caminada es van explicar trucs i consells professionals […]

Habitatge social

Projecte Dones supervivents a TVGirona

TVGirona s’ha interessat pel projecte Dones Supervivents d’habitatge social i ha vingut a un dels pisos gestionats per la fundació SER.GI. El vídeo, que s’ha emès als informatius de TVGirona del dijous 6 de juny, inclou el testimoni d’una usuària i les explicacions d’en Marc Puntunet, el tècnic responsable de la Fundació SERGI que ha […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats