Participem a la 3a Trobada Pigmalió

El proper 7 de maig tindrà lloc a Madrid la 3a Trobada Pigmalió, al qual assistiran tots els participants del projecte procedents de les diferents ciutats on està implantat: 150 nois i noies de Girona, Banyoles, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar i Madrid.

Amb aquesta jornada es vol reforçar la importància de l’activitat artística i de la pràctica de l’esport com elements motivacionals de rendiment en els estudis. Es faran activitats esportives on els participants tindran l’oportunitat de conèixer experiències relatives al Triatló, rugbi o Boxa entre d’altres. Ens acompanyaran Jennifer Miranda Maqueda, 7 anys consecutius campiona d’Espanya de Boxa, Josep Gasset Teixidor entrenador de rugbi i Raúl Romero Trillo, president del Club Triatló Carabanchel; que transmetran als joves la rellevància de l’esforç i la constància en els estudis, per aconseguir ser persones autònomes en el futur.

Per finalitzar la jornada tots els participants rebran un diploma de reconeixement del seu compromís amb els estudis i amb l’activitat que desenvolupen gràcies al programa.

El Projecte Pigmalió és possible gràcies a la col·laboració de les entitats com la Fundació SER.GI, Càritas, Balia, Ítaca, Fundació Marianao, Ateneu Sant Roc, Fundació Pere Closa, INS Barres i Ones, Col·legi Badalonès; i al suport especial d’empreses del patronat de la FPdGi: Coca-Cola Iberian Partners, Fundació Jesús Serra i la Fundació Bancària “la Caixa”.

Pigmalió treballa la integració escolar a través de l’esport i de les arts per reduir els índexs de fracàs i abandonament escolar de menors amb risc d’exclusió social.

Agenda Fundació

Tira pel dret Concert solidari pel 70è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’Orquestra Maribel i Germà Negre

El 15 de desembre, l’Orquestra Maribel i Germà Negre posen la banda sonora al 70 è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Vine i Tira pel Dret! Venda d’entrades Germà Negre Des de la cultura popular els animals s’han utilitzat en molts casos per representar actituds i comportaments humans, ja sigui des de […]

Agenda Parcipació i Ciutadania

L’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es” arriba a la recta final amb el diàleg “Qüestionant la realitat quotidina” al voltant de la novel·la “Crímenes de hambre” i l’obra de teatre “La Negra”

El cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment” entra en la recta final compta amb dos actes. Per una banda tindrem el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al voltant de la novel·la Crímenes de hambre, que ens endinsa en la complexitat de les elits que concentren la riquesa i que estan darrera de decisions […]

Formació

Presentació del llibre que recull el contingut de la jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”

Per commemorar els 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les comarques gironines organitzem la presentació del llibre que recull el contingut de la Jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”. L’acte comptarà amb Esther Ferrero i Bosch, professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La presentació serà el […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats