dijous 29
novembre 2018
18 h

L’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es” arriba a la recta final amb el diàleg “Qüestionant la realitat quotidina” al voltant de la novel·la “Crímenes de hambre” i l’obra de teatre “La Negra”

El cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment” entra en la recta final compta amb dos actes. Per una banda tindrem el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al voltant de la novel·la Crímenes de hambre, que ens endinsa en la complexitat de les elits que concentren la riquesa i que estan darrera de decisions que són causa de morts en massa, i per l’altre comptarem amb la funció teatral La Negra de la companyia la Troupe de la Concòrdia, que ens plantejarà una historia quotidiana en una parada d’autobús i la racialització.

El diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” tindrà lloc el dia 29 de novembre a les 18.00 h a l’auditori de la Biblioteca Carles Rahola i comptarà amb en Miguel Pajares, antropòleg social i investigador de la universitat de Barcelona i president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, i Nathalia Gonçales, antropòloga social i doctoranda al programa de postgrau en antropologia social del Museo Nacional de la universitat federal de Rio de Janeiro i estada doctoral a la universitat autònoma de Barcelona. Els dos ponents dialogaran al voltant de la novel·la que ens denuncia la desigualtat de les elits, però també quin paper juguem nosaltres. El diàleg serà moderat per Santiago Gorgas, escriptor i formador.

Per clausurar el cicle, el diumenge dia 2 de desembre a les 12.00 h, canviarem d’espai per poder albergar l’obra de teatre La Negra, i ens anirem a l’Espai 10 de l’Ateneu popular de la Comacros. Aquesta producció feta íntegrament a Salt amb el recolzament de l’Ateneu popular de la Comacros i l’Ajuntament de Salt, és un treball de la companyia La Troupe de la Concòrdia i compta amb Catalina Lladó com a directora i a Reinald Roca com a productor.

La Fundació SER.GI porta més de 20 anys treballant la sensibilització al voltant de valors de la convivència, la diversitat i la inclusió social a Girona. En aquesta edició es compta amb les sinergies d’altres entitats socials, institucions i persones a títol personal que són clau en l’entramat social dels municipis on actua l’entitat.

Dia: dijous 29 de novembre
Hora: 18.00 h
Lloc: Auditori de la Biblioteca Carles Rahola

Dia: diumenge 2 de desembre
Hora: 12.00 h
Lloc: Espai 10 Ateneu Popular de la Comacros

Crímenes de hambre

http://www.alreveseditorial.com/fitxallibre.php?i=220

 

Nathalia Gonçales

Doctoranda al Programa de Postgrau en Antropologia Social del Museo Nacional de la Universidad Federal de Rio de Janeiro i estada doctoral a la Universidad Autónoma de Barcelona. Investigadora del Nusex – Núcleo de Estudios en Cuerpos, Géneros y Sexualidades. Treballa sobre temes relacionats amb els ficcions sexuals, raça, gènere i experimentacions artístiques.

Agenda Fundació

Tira pel dret Concert solidari pel 70è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’Orquestra Maribel i Germà Negre

El 15 de desembre, l’Orquestra Maribel i Germà Negre posen la banda sonora al 70 è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Vine i Tira pel Dret! Venda d’entrades Germà Negre Des de la cultura popular els animals s’han utilitzat en molts casos per representar actituds i comportaments humans, ja sigui des de […]

Agenda Parcipació i Ciutadania

L’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es” arriba a la recta final amb el diàleg “Qüestionant la realitat quotidina” al voltant de la novel·la “Crímenes de hambre” i l’obra de teatre “La Negra”

El cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment” entra en la recta final compta amb dos actes. Per una banda tindrem el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al voltant de la novel·la Crímenes de hambre, que ens endinsa en la complexitat de les elits que concentren la riquesa i que estan darrera de decisions […]

Formació

Presentació del llibre que recull el contingut de la jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”

Per commemorar els 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les comarques gironines organitzem la presentació del llibre que recull el contingut de la Jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”. L’acte comptarà amb Esther Ferrero i Bosch, professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La presentació serà el […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats