La Fundació SER.GI participa d'un programa d'orientació a joves que busquen feina

La Fundació SER.GI participa del programa “Girona, Territori Integral” que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de 120 joves de tot el Gironès, amb accions combinades d’orientació laboral, millora de les competències transversals, formació professional específica, i inserció laboral.

Durant el 2016, la Fundació SER.GI tutoritzarà una trentena de joves que vulguin trobar un lloc de treball, amb edats compreses entre els setze i els vint-i-nou anys, i amb perfils acadèmics variats, des de joves que no hagin finalitzat l’ESO fins a persones amb titulació universitària.

El programa “Girona, Territori Integral” es porta terme a la comarca del Gironès, i la Fundació SER.GI participa en els municipis de Cassà de la Selva, Celrà i la Llera del Ter, Llagostera i Salt, territoris a l’entitat té presència i hi treballa des de fa anys.

La Fundació SER.GI treballa des del 2008 en una línia de projectes d’acompanyament a joves, de forma conjunta amb les famílies i amb altres agents dels territoris, cap a recursos formatius que els siguin atractius i motivadors.

El programa “Girona, Territori Integral” està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc dels Programes Integrals de Garantia Juvenil, i la Fundació hi participa amb altres entitats del tercer sector i administracions, com l’Ajuntament de Girona, l’Ajuntament de Salt, el Consell Comarcal del Gironès i les entitats Astrid 21, Drissa, Ecosol, Fundació Oscobe i Fundació Ramón Noguera.

“Girona Territori integral” es posarà en marxa a partir del mes de març amb càpsules de formació en diversos temes, que van des d’idiomes, a motivació, passant per coneixements sobre xarxes socials. També es faran visites a empreses perquè els joves pugin conèixer de primera mà el món empresarial dels sectors en que estiguin interessats. El programa, que s’allargarà fins el 31 de desembre està tutoritzat i cada jove tindrà per tant un seguiment personalitzat fins que assoleixi un contracte laboral i/o retorni al sistema educatiu.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre EMO/319/2015”

 

logo_soc logo_gencat2
Agenda Fundació

Tira pel dret Concert solidari pel 70è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’Orquestra Maribel i Germà Negre

El 15 de desembre, l’Orquestra Maribel i Germà Negre posen la banda sonora al 70 è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Vine i Tira pel Dret! Venda d’entrades Germà Negre Des de la cultura popular els animals s’han utilitzat en molts casos per representar actituds i comportaments humans, ja sigui des de […]

Agenda Parcipació i Ciutadania

L’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es” arriba a la recta final amb el diàleg “Qüestionant la realitat quotidina” al voltant de la novel·la “Crímenes de hambre” i l’obra de teatre “La Negra”

El cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment” entra en la recta final compta amb dos actes. Per una banda tindrem el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al voltant de la novel·la Crímenes de hambre, que ens endinsa en la complexitat de les elits que concentren la riquesa i que estan darrera de decisions […]

Formació

Presentació del llibre que recull el contingut de la jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”

Per commemorar els 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les comarques gironines organitzem la presentació del llibre que recull el contingut de la Jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”. L’acte comptarà amb Esther Ferrero i Bosch, professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La presentació serà el […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats