casinoonline777.com.br

La Fundació SER.GI participa a l’acte de les beques escolars i universitàries de la Fundació Catalunya La Pedrera a Barcelona

289 nois i noies reben les Beques escolars i universitàries de la Fundació Catalunya La Pedrera

Representants del programa de beques que la Fundació SER.GI porta a terme a Salt hi han assistit. Cal destacar que el 50% dels alumnes universitaris becats són de Salt.

Bru Pellissa, president de la Fundació SER.GI, ha intervingut a com a entitat convidada a l’acte de lliurament dels diplomes que ha tingut lloc avui a Barcelona

La Fundació Catalunya La Pedrera ha lliurat avui els diplomes als 289 nois i noies que s’han acollit al programa Beques escolars i universitàries durant el curs 2016-17.

Aquest joves han pogut millorar la seva formació gràcies a les ajudes proporcionades per la Fundació Catalunya La Pedrera.

El programa, que ha arribat aquest any a la seva quinzena edició és possible gràcies al treball i a la col·laboració de diverses entitats socials que actuen en alguns dels barris i poblacions més desafavorits del país.

En el cas de la Fundació SER.GI porta l’aplicació d’aquest projecte a Salt, tant pel que fa a les beques escolars, com les universitàries. Cal destacar que la meitat dels alumnes de Catalunya que reben les beques universitàries provenen de Salt (4 alumnes d’un total de 8).

Per primer cop, s’han atorgat 8 Beques universitàries a joves que ja havien participat en el programa Beques escolars durant l’educació obligatòria. D’aquesta manera se’ls ofereix la possibilitat d’accedir i finalitzar estudis universitaris.

Durant aquests anys la Fundació Catalunya La Pedrera ha atorgat 2.996 beques escolars amb un import mig de 1.350 euros, i 8 beques universitàries dotades de 2.500 euros cadascuna.

L’edat mitjana dels beneficiaris del programa beques escolars és de 14 anys, tot i que també nens dels 10 als 16 anys. Per gènere, un 61% són noies i un 39% són nois. D’altra banda, els becats per a la universitat tenen una edat mitja de 18,8 anys, i cal destacar que han participat en el programa de beques de la Fundació uns 7’5 anys de mitjana.

L’acte de lliurament de diplomes ha tingut lloc a l’Auditori de La Pedrera i ha comptat amb la presència de Germán Ramón-Cortés, president de Fundació Catalunya La Pedrera que ha felicitat a tots els becats i les seves famílies per haver assolit els objectius educatius del curs.

Educació

Lliurament dels diplomes de les Beques escolars i universitàries a Salt

La Fundació Catalunya La Pedrera i la Fundació SER.GI fan el lliurament dels diplomes de les Beques escolars i universitàries a Salt. Un total de 43 alumnes de Salt han estat becats durant el darrer curs escolar. El projecte Beques escolars, iniciat l’any 2002, té com a objectiu oferir beques a estudiants en risc o situació d’exclusió social a través d’entitats socials de referència, per tal de prevenir el fracàs escolar. Des del 2016 es dona continuïtat a aquests alumnes en els seus estudis universitaris des del programa Beques universitàries. El projecte està liderat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i a Salt el gestiona la Fundació SER.GI

Mecenatge

Primera Caminada Canina solidària

El passat dissabte 8 de juny es va realitzar la primera CAMINADA CANINA SOLIDÀRIA, per col·laborar amb els projectes socials de la Fundació SER.GI.  La trobada es va fer a la vall de Sant Daniel, concretament es va pujar fins al castell de Sant Miquel. Durant la caminada es van explicar trucs i consells professionals […]

Habitatge social

Projecte Dones supervivents a TVGirona

TVGirona s’ha interessat pel projecte Dones Supervivents d’habitatge social i ha vingut a un dels pisos gestionats per la fundació SER.GI. El vídeo, que s’ha emès als informatius de TVGirona del dijous 6 de juny, inclou el testimoni d’una usuària i les explicacions d’en Marc Puntunet, el tècnic responsable de la Fundació SERGI que ha […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats