La Fundació SER.GI i la Cooperativa Babel acorden col·laborar en els projectes socials que duen a terme

La Fundació SER.GI i la Cooperativa Babel, han signat un conveni de col·laboració fruit de la coincidència de valors i objectius en el camp social de les dues entitats. L’acord busca afavorir i millorar la vida de les persones i famílies en situació de risc social i la d’impulsar la normalització social i pal·liar les dificultats derivades de situacions de pobresa.

Gràcies a aquest conveni les entitats podran derivar-se mútuament les famílies o persones particulars, ateses des de la Fundació SER.GI o la Cooperativa BABEL, que responguin a un perfil de risc d’exclusió social, i que disposen d’ingressos baixos, en aquelles qüestions que s’atenen des de cada una de les entitats.

També podran oferir assistència, assessorament o acompanyament, des de la Fundació SER.GI i la Cooperativa BABEL, per aquells casos derivats entre ambdues entitats, segons els projectes o serveis que elles estiguin duent a terme, i els territoris on estiguin presents.

La col·laboració entre la Fundació SER.GI i la Cooperativa BABEL també es concretarà amb formacions, informacions o assessoraments mutus, sobre els temes i les àrees que estiguin desenvolupant, per tal de donar un servei més acurat i de millor qualitat, vers les persones que atenen.

Les entitats
La Cooperativa BABEL, s’adreça a tota la població en general, però especialment a persones i famílies amb ingressos baixos i risc d’exclusió social, que necessiten un assessorament, assistència o acompanyament en temes relacionats a qüestions jurídiques. La Cooperativa BABEL ofereix assistència, assessorament i acompanyament jurídic integral, especialment a aquelles persones que no poden assumir part del cost d’un servei privat, a un preu molt més assequible, donada la precarietat socioeconòmica de l’interessat/da. I també ofereix formació, informació o assessorament, a entitats socials, ajuntaments i entitats públiques, mitjançant convenis i acords de col·laboració, per tal de donar resposta a les seves demandes o la dels seus usuaris.

La Fundació SER.GI, té per finalitat treballar per a una societat inclusiva. Especialment, centra la seva acció en la millora de la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social, incidint en l’autonomia de les persones. Des d’aquesta entitat es fa un treball encaminat a la reducció de les discriminacions i les desigualtats socials i educatives. I que els tipus d’actuacions que desenvolupa són: la realització de projectes socioeducatius, la sensibilització de l’opinió pública, la formació dels professionals i l’impuls i col·laboració amb altres entitats i amb l’administració pública.

Agenda Fundació

Tira pel dret Concert solidari pel 70è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’Orquestra Maribel i Germà Negre

El 15 de desembre, l’Orquestra Maribel i Germà Negre posen la banda sonora al 70 è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Vine i Tira pel Dret! Venda d’entrades Germà Negre Des de la cultura popular els animals s’han utilitzat en molts casos per representar actituds i comportaments humans, ja sigui des de […]

Agenda Parcipació i Ciutadania

L’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es” arriba a la recta final amb el diàleg “Qüestionant la realitat quotidina” al voltant de la novel·la “Crímenes de hambre” i l’obra de teatre “La Negra”

El cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment” entra en la recta final compta amb dos actes. Per una banda tindrem el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al voltant de la novel·la Crímenes de hambre, que ens endinsa en la complexitat de les elits que concentren la riquesa i que estan darrera de decisions […]

Formació

Presentació del llibre que recull el contingut de la jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”

Per commemorar els 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les comarques gironines organitzem la presentació del llibre que recull el contingut de la Jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”. L’acte comptarà amb Esther Ferrero i Bosch, professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La presentació serà el […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats