Concurs jove de curtmetratges 2010

Des de la Fundació SER.GI organitzem el CONCURS JOVE DE CURTMETRATGES 2010, una iniciativa dirigida als joves entre els 14 i els 18 anys de les comarques gironines.

Aquesta és una proposta emmarcada en la programació de Girona Intercultural, que durant els mesos de maig, juny i juliol recull un seguit d’activitats formatives i culturals al voltant de temes com la diversitat cultural, la salut, l’habitatge, les migracions, la inclusió social, etcètera.

Enguany hem volgut comptar amb el testimoni dels i de les joves i els proposem que ens mostrin com són els seus espais de convivència entre tanta diversitat, i volem que ens ho expliquin realitzant un petit curtmetratge.

L’activitat està oberta als jovent entre 14 i 18 anys sempre i quan existeixi el recolzament d’una entitat o institució: un centre obert, un institut de secundària, un esplai, una associació folklòrica, un centre d’acollida, una escola taller, etcètera.

A continuació podeu consultar les bases del concurs així com l’enllaç per penjar els vostres curts i inscriure-us al concurs.

Esperem que la iniciativa sigui del vostre interès!

Bases_2010

>COM PENJAR EL TEU CURT AL YOUTUBE per enviar-lo al formulari d’inscripció<

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

[contact-form 2 “Concurs curmetratges”]

Agenda Fundació

Tira pel dret Concert solidari pel 70è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’Orquestra Maribel i Germà Negre

El 15 de desembre, l’Orquestra Maribel i Germà Negre posen la banda sonora al 70 è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Vine i Tira pel Dret! Venda d’entrades Germà Negre Des de la cultura popular els animals s’han utilitzat en molts casos per representar actituds i comportaments humans, ja sigui des de […]

Agenda Parcipació i Ciutadania

L’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es” arriba a la recta final amb el diàleg “Qüestionant la realitat quotidina” al voltant de la novel·la “Crímenes de hambre” i l’obra de teatre “La Negra”

El cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment” entra en la recta final compta amb dos actes. Per una banda tindrem el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al voltant de la novel·la Crímenes de hambre, que ens endinsa en la complexitat de les elits que concentren la riquesa i que estan darrera de decisions […]

Formació

Presentació del llibre que recull el contingut de la jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”

Per commemorar els 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les comarques gironines organitzem la presentació del llibre que recull el contingut de la Jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”. L’acte comptarà amb Esther Ferrero i Bosch, professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La presentació serà el […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats