dissabte 4
novembre 2017
19 h
Auditori del Centre Cultural La Mercè

Concert solidari del Cor Gospel Girona en suport dels Projectes Educatius de la Fundació SER.GI

El Cor Gospel Girona se suma al Suport dels Projectes Educatius de la Fundació SER.GI oferint un concert solidari el dissabte 4 de novembre a les 19h a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè.

Cor Gospel Girona neix al 2004 i des del gener de 2014 està dirigit per Xavier Thió, els seus concerts fan arribar un gospel tradicional i contemporani, però alhora fresc i viu. L’objectiu és fer gaudir el públic per transmetre els valors que aquesta música ens ofereix. Cor Gospel Girona és la coral de gospel més antiga de la ciutat de Girona.

Els beneficis del concert seran íntegrament destinats als Projectes Educatius de la Fundació SER.GI que tenen com a objectiu millorar la inclusió socioeducativa i garantir l’èxit educatiu dels nens i joves en situació o risc d’exclusió. L’any 2016 es varen beneficiar d’aquests projectes 1.362 persones.

 

PUNTS DE VENDA D’ENTRADES. Entrada-donatiu: 10€
  • DESFILART. C/ Bernat Bacià, 1
  • DISCOS COLL. Pl. Marquès de Camps, 15
  • ESTANC CIUTADANS. C/ Ciutadans, 16
  • PRÍNCEPS I PRINCESES. C/ Caldes de Montbui, 20
Educació

La metodologia Freinet, ahir i avui. Acte de fi de curs del MRPdeGirona

Aquest proper dimarts 28 de maig a les 18.00 h de la tarda es celebrarà l’acte de fi de curs del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona que girarà a l’entorn de FREINET: AHIR i AVUI.

L’acte, conduit per en MON MARQUÈS, professor emèrit de Pedagogia de la Universitat de Girona, estarà dividit en dues parts: Una amb la presentació del llibre “Els vaig prometre el mar”, de Sebastián Gertrúdix, professor i membre de MRP i Sergi Bernal, geogràfic i documentalista; i l’altra, amb la participació de les escoles Nabí de Barcelona i l’escola 9d4t de Quart que en l’actualitat fan servir la metodologia Freinet.

Educació

II Jornada d’Acció Social: Joves i segones oportunitats educatives

La Federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) conjuntament amb la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (UDG) organitzen la II Jornada d’Acció Social: Joves i segones oportunitats educatives el proper dia 24 de maig. Quan: 24 de maig de 2019, de 9 a 13h On: Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat […]

Fundació

25 anys de solidaritat: Assemblea anual de la Coordinadora d’ONG Solidàries

Posem en valor la feina feta en 25 anys! Un any més participem a l’Assemblea anual de la Coordinadora d’ONG Solidàries celebrada aquest dissabte 4 de maig al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Ha estat una jornada de retrobaments, que ha servit també per a fer balanç i celebrar els nostres 25 […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats