Citylift col·laborarà en els projectes d'habitatge de la Fundació SER.GI

Cayetano Pérez, gerent de Citylift, i Bru Pellissa, president de la Fundació SER.GI, han signat un conveni entre les dues organitzacions que permetrà el treball conjunt en el dret a l’habitatge i també la col·laboració tècnica en els projectes que la Fundació desenvolupa en aquest terreny.

Ara, i gràcies a aquest acord, Citylift s’encarregarà del servei de manteniment obligatori dels ascensors ubicats en blocs d’habitatges de lloguer social que gestiona la Fundació SER.GI, així com les reparacions de manera gratuïta, les adaptacions d’aparells segons la normativa vigent i l’assessorament en adaptabilitat d’ascensors per a l’ús per part de persones amb mobilitat reduïda.

A més, Citylift participarà de la campanya “Jo faig un 36 per la Fundació SER.GI”, en la que diferents col·lectius col·laboren voluntàriament amb 36 euros anuals per finançar el projecte de masoveria urbana de la Fundació.

L’acord s’emmarca en la política de mecenatge que ambdós organitzacions porten a terme, Citylift mitjançant la col·laboració amb diferents iniciatives esportives i socials, i la Fundació SER.GI amb un programa que permet a les empreses col·laborar en els seus projectes en l’àmbit social.

CITYLIFT és una empresa gironina amb seu a Mas Xirgu, des d’on gestiona l’activitat de les 35 delegacions comercials que té distribuïdes a tot l’estat. Ofereix solucions integrals en el mercat de l’elevació, tant en la instal·lació d’ascensors en edificis nous com en edificis ja existents, el manteniment i reparació d’ascensors de totes les marques i models, solucions per a la mobilitat reduïda, o serveis específics per empreses. Sempre amb una filosofia de negoci propera i transparent.

La Fundació SER.GI, té per finalitat treballar per a una societat inclusiva. Especialment, centra la seva acció en la millora de la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social, incidint en l’autonomia de les persones. La Fundació SER.GI porta a terme diferents projectes en el camp de l’habitatge, com la gestió de borses de lloguer social de diferents municipis o el de masoveria urbana, adreçat a aquelles persones o famílies en risc d’exclusió, que han perdut el seu habitatge degut a un desnonament o perquè no poden arribar a pagar un lloguer a preus de mercat.

Fundació

Nous cursos de formació en línia, reconeguts pel Departament d’Ensenyament

Presentem una nova i doble proposta formativa adreçada a docents de primària, secundària i cicles formatius i altres professionals del món social. Es tracta de dos cursos de 40 hores cadascun en modalitat online, reconeguts pel Departament d’Ensenyament, com activitats de formació permanent adreçades al professorat d’ensenyament: L’EDUCACIÓ EMOCIONAL: DEL DOCENT A L’AULA GESTIÓ DE […]

Agenda Fundació

VI Jornades Repensem l’escola. Avancem col·lectivament?
Quins reptes tenim per caminar cap a una educació alliberadora i equitativa?

Després cinc edicions repensant l’escola amb membres de tota la comunitat educativa, arriben de nou les jornada Repensem l’Escola, un espai de reflexió, formació i intercanvi amb la intenció de seguir avançant. Des de l’Escola Bressol fins a Batxillerat, i passant també pels espais d’educació no formal l’educació al país s’està movent, revolucionant. Ens cal compartir […]

Agenda

Biblioteca pública i compromís social

Jornada organitzada conjuntament amb el Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya. Participen: Marga Losantos. Presidenta Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya Adela d’Alòs-Moner. Presidenta Fundación Biblioteca Social Lluís Puigdemont. Director Fundació SER.GI Núria Ruiz. Bibliotecària Biblioteca Bon Pastor. Guanyadora 1r. Premio “Biblioteca pública y Compromiso Social” Gemma Ciuró. Directora Biblioteca Comarcal de Blanes


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats