Citylift col·laborarà en els projectes d'habitatge de la Fundació SER.GI

Cayetano Pérez, gerent de Citylift, i Bru Pellissa, president de la Fundació SER.GI, han signat un conveni entre les dues organitzacions que permetrà el treball conjunt en el dret a l’habitatge i també la col·laboració tècnica en els projectes que la Fundació desenvolupa en aquest terreny.

Ara, i gràcies a aquest acord, Citylift s’encarregarà del servei de manteniment obligatori dels ascensors ubicats en blocs d’habitatges de lloguer social que gestiona la Fundació SER.GI, així com les reparacions de manera gratuïta, les adaptacions d’aparells segons la normativa vigent i l’assessorament en adaptabilitat d’ascensors per a l’ús per part de persones amb mobilitat reduïda.

A més, Citylift participarà de la campanya “Jo faig un 36 per la Fundació SER.GI”, en la que diferents col·lectius col·laboren voluntàriament amb 36 euros anuals per finançar el projecte de masoveria urbana de la Fundació.

L’acord s’emmarca en la política de mecenatge que ambdós organitzacions porten a terme, Citylift mitjançant la col·laboració amb diferents iniciatives esportives i socials, i la Fundació SER.GI amb un programa que permet a les empreses col·laborar en els seus projectes en l’àmbit social.

CITYLIFT és una empresa gironina amb seu a Mas Xirgu, des d’on gestiona l’activitat de les 35 delegacions comercials que té distribuïdes a tot l’estat. Ofereix solucions integrals en el mercat de l’elevació, tant en la instal·lació d’ascensors en edificis nous com en edificis ja existents, el manteniment i reparació d’ascensors de totes les marques i models, solucions per a la mobilitat reduïda, o serveis específics per empreses. Sempre amb una filosofia de negoci propera i transparent.

La Fundació SER.GI, té per finalitat treballar per a una societat inclusiva. Especialment, centra la seva acció en la millora de la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social, incidint en l’autonomia de les persones. La Fundació SER.GI porta a terme diferents projectes en el camp de l’habitatge, com la gestió de borses de lloguer social de diferents municipis o el de masoveria urbana, adreçat a aquelles persones o famílies en risc d’exclusió, que han perdut el seu habitatge degut a un desnonament o perquè no poden arribar a pagar un lloguer a preus de mercat.

Agenda Fundació

Tira pel dret Concert solidari pel 70è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’Orquestra Maribel i Germà Negre

El 15 de desembre, l’Orquestra Maribel i Germà Negre posen la banda sonora al 70 è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Vine i Tira pel Dret! Venda d’entrades Germà Negre Des de la cultura popular els animals s’han utilitzat en molts casos per representar actituds i comportaments humans, ja sigui des de […]

Agenda Parcipació i Ciutadania

L’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es” arriba a la recta final amb el diàleg “Qüestionant la realitat quotidina” al voltant de la novel·la “Crímenes de hambre” i l’obra de teatre “La Negra”

El cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment” entra en la recta final compta amb dos actes. Per una banda tindrem el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al voltant de la novel·la Crímenes de hambre, que ens endinsa en la complexitat de les elits que concentren la riquesa i que estan darrera de decisions […]

Formació

Presentació del llibre que recull el contingut de la jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”

Per commemorar els 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les comarques gironines organitzem la presentació del llibre que recull el contingut de la Jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”. L’acte comptarà amb Esther Ferrero i Bosch, professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La presentació serà el […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats