Citylift col·laborarà en els projectes d'habitatge de la Fundació SER.GI

Cayetano Pérez, gerent de Citylift, i Bru Pellissa, president de la Fundació SER.GI, han signat un conveni entre les dues organitzacions que permetrà el treball conjunt en el dret a l’habitatge i també la col·laboració tècnica en els projectes que la Fundació desenvolupa en aquest terreny.

Ara, i gràcies a aquest acord, Citylift s’encarregarà del servei de manteniment obligatori dels ascensors ubicats en blocs d’habitatges de lloguer social que gestiona la Fundació SER.GI, així com les reparacions de manera gratuïta, les adaptacions d’aparells segons la normativa vigent i l’assessorament en adaptabilitat d’ascensors per a l’ús per part de persones amb mobilitat reduïda.

A més, Citylift participarà de la campanya “Jo faig un 36 per la Fundació SER.GI”, en la que diferents col·lectius col·laboren voluntàriament amb 36 euros anuals per finançar el projecte de masoveria urbana de la Fundació.

L’acord s’emmarca en la política de mecenatge que ambdós organitzacions porten a terme, Citylift mitjançant la col·laboració amb diferents iniciatives esportives i socials, i la Fundació SER.GI amb un programa que permet a les empreses col·laborar en els seus projectes en l’àmbit social.

CITYLIFT és una empresa gironina amb seu a Mas Xirgu, des d’on gestiona l’activitat de les 35 delegacions comercials que té distribuïdes a tot l’estat. Ofereix solucions integrals en el mercat de l’elevació, tant en la instal·lació d’ascensors en edificis nous com en edificis ja existents, el manteniment i reparació d’ascensors de totes les marques i models, solucions per a la mobilitat reduïda, o serveis específics per empreses. Sempre amb una filosofia de negoci propera i transparent.

La Fundació SER.GI, té per finalitat treballar per a una societat inclusiva. Especialment, centra la seva acció en la millora de la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social, incidint en l’autonomia de les persones. La Fundació SER.GI porta a terme diferents projectes en el camp de l’habitatge, com la gestió de borses de lloguer social de diferents municipis o el de masoveria urbana, adreçat a aquelles persones o famílies en risc d’exclusió, que han perdut el seu habitatge degut a un desnonament o perquè no poden arribar a pagar un lloguer a preus de mercat.

Educació

Lliurament dels diplomes de les Beques escolars i universitàries a Salt

La Fundació Catalunya La Pedrera i la Fundació SER.GI fan el lliurament dels diplomes de les Beques escolars i universitàries a Salt. Un total de 43 alumnes de Salt han estat becats durant el darrer curs escolar. El projecte Beques escolars, iniciat l’any 2002, té com a objectiu oferir beques a estudiants en risc o situació d’exclusió social a través d’entitats socials de referència, per tal de prevenir el fracàs escolar. Des del 2016 es dona continuïtat a aquests alumnes en els seus estudis universitaris des del programa Beques universitàries. El projecte està liderat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i a Salt el gestiona la Fundació SER.GI

Mecenatge

Primera Caminada Canina solidària

El passat dissabte 8 de juny es va realitzar la primera CAMINADA CANINA SOLIDÀRIA, per col·laborar amb els projectes socials de la Fundació SER.GI.  La trobada es va fer a la vall de Sant Daniel, concretament es va pujar fins al castell de Sant Miquel. Durant la caminada es van explicar trucs i consells professionals […]

Habitatge social

Projecte Dones supervivents a TVGirona

TVGirona s’ha interessat pel projecte Dones Supervivents d’habitatge social i ha vingut a un dels pisos gestionats per la fundació SER.GI. El vídeo, que s’ha emès als informatius de TVGirona del dijous 6 de juny, inclou el testimoni d’una usuària i les explicacions d’en Marc Puntunet, el tècnic responsable de la Fundació SERGI que ha […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats