Celebració dels 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les comarques gironines


La jornada “Antics i nous reptes de l’educació social. 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les Comarques Gironines” se celebrarà l’11 de novembre de 2016, a la Facultat de Psicologia i Educació de la UdG en motiu de l’aniversari de l’arrancada d’aquesta escola.

Ara fa 30 anys que l’Escola d’Educadors Especialitzats de les Comarques Gironines va iniciar el primer curs de la primera promoció. El començament de l’Escola va representar un pas més per a la consolidació de l’actual professió d’educadors socials i ho va fer recollint la iniciativa i l’impuls de persones que tenien la voluntat de formar-se en allò que dia rera dia estaven fent en els seus llocs de treball.

La singularitat del projecte i dels objectius, l’equip que va estar al cas del seu desenvolupament, les persones que s’hi van formar i la seva oportunitat històrica van fer que encara ara sigui un referent en la professió i, també, en la implantació d’una manera d’entendre l’educació social.

Acompanyats per la Facultat de Psicologia i Educació de la Universitat de Girona, volem retre un reconeixement a l’equip que va impulsar l’Escola, a qui va formar part de l’equip docent, a qui va facilitar la implantació i també als alumnes que hi van passar, que van aplicar la seva proposta en la seva pràctica professional.

Des de llavors, han estat 30 anys de perspectives, de reptes, d’enfocaments, de contextos d’intervenció i de somnis. Ara, hem volgut crear una meravellosa oportunitat de parlar i conversar sobre quins han estat els reptes i les perspectives al llarg d’aquests 30 anys i també dels futurs.

És per això que des de la Fundació SER.GI i la Universitat de Girona hem impulsat aquesta jornada “Antics i nous reptes de l’educació social. 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les Comarques Gironines” que es realitzarà l’11 de novembre de 2016, a la Facultat de Psicologia i Educació de la UdG.

Us volem convidar a participar-hi! Us adjuntem un programa del que serà la jornada.

Més informació i inscripcions

 

 


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats