2a Cursa popular de Carnestoltes

Aquest diumenge 29 de Gener es celebra la 2a Edició de la Cursa Popular de Carnestoltes a benefici de la Fundació SER.GI organitzada per Xavier Avellana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i emmarcada dins dels actes de la sisena edició de l’esdeveniment Girona 10.

Aquest any el recorregut de 5km serà diferent que en l’anterior edició, tot i això els participants seguiran passant pel centre de la ciutat de Girona amb les seves disfresses. La cursa, que s’emmarca dins la matinal esportiva Girona 10, comptarà amb un seguit d’activitats complementàries per gaudir-ne amb tota la família com un taller de maquillatge de fantasia a càrrec de Més que Formació per a tots els corredors que ho desitgin vagin o no disfressats, esmorzar solidari, inflables infantils, sessió d’escalfament previ i d’estiraments amb Studio Funky-Bea Simon, master-class de Zumba amb Sonia Toral, Mónica Sánchez i 7 instructors més.

També es podrà participar en un circuit d’habilitats amb bicicletes sense pedals, activitat organitzada per la Sea Otter Europe Costa Brava Girona i pensada per a nens i nenes fins a 5 anys.

Tal i com es va fer l’any passat, enguany coincidint amb la segon edició de la cursa s’ha organitzat un concurs Instragram entre totes aquelles fotos que s’etiquetin amb el hashtag #cursacarnestoltesgi2017.

A més es premiarà la participació amb disfressa a la colla més original, la més nombrosa, la més simpàtica i la millor disfressa individual.

Tant des de la Fundació SER.Gi com des de l’organització de la Cursa s’espera superar els 400 participants de l’any passat.

Les inscripcions es poden fer fins el mateix diumenge 29 a les 9:30h a  http://cursacarnestoltesgirona.blogspot.com.es o bé de manera presencial tant dissabte 28 a la carpa de recollida de dorsals que s’instal·larà a la Plaça Catalunya, com el mateix diumenge fins a les 10h, també a l’espai de recollida de dorsals a Fontajau.

Com a novetat aquest any s’ha canviat l’hora d’inici de la cursa, que enguany tindrà el tret de sortida a les 11h.

La Fundació SER.GI invertirà les aportacions rebudes de la Cursa als diversos projectes de l’ Àrea d’Educació i Formació que porta a terme a més de 42 Centres Educatius a les comarques gironines.

Educació

Lliurament dels diplomes de les Beques escolars i universitàries a Salt

La Fundació Catalunya La Pedrera i la Fundació SER.GI fan el lliurament dels diplomes de les Beques escolars i universitàries a Salt. Un total de 43 alumnes de Salt han estat becats durant el darrer curs escolar. El projecte Beques escolars, iniciat l’any 2002, té com a objectiu oferir beques a estudiants en risc o situació d’exclusió social a través d’entitats socials de referència, per tal de prevenir el fracàs escolar. Des del 2016 es dona continuïtat a aquests alumnes en els seus estudis universitaris des del programa Beques universitàries. El projecte està liderat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i a Salt el gestiona la Fundació SER.GI

Mecenatge

Primera Caminada Canina solidària

El passat dissabte 8 de juny es va realitzar la primera CAMINADA CANINA SOLIDÀRIA, per col·laborar amb els projectes socials de la Fundació SER.GI.  La trobada es va fer a la vall de Sant Daniel, concretament es va pujar fins al castell de Sant Miquel. Durant la caminada es van explicar trucs i consells professionals […]

Habitatge social

Projecte Dones supervivents a TVGirona

TVGirona s’ha interessat pel projecte Dones Supervivents d’habitatge social i ha vingut a un dels pisos gestionats per la fundació SER.GI. El vídeo, que s’ha emès als informatius de TVGirona del dijous 6 de juny, inclou el testimoni d’una usuària i les explicacions d’en Marc Puntunet, el tècnic responsable de la Fundació SERGI que ha […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats