2a Cursa popular de Carnestoltes

Aquest diumenge 29 de Gener es celebra la 2a Edició de la Cursa Popular de Carnestoltes a benefici de la Fundació SER.GI organitzada per Xavier Avellana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i emmarcada dins dels actes de la sisena edició de l’esdeveniment Girona 10.

Aquest any el recorregut de 5km serà diferent que en l’anterior edició, tot i això els participants seguiran passant pel centre de la ciutat de Girona amb les seves disfresses. La cursa, que s’emmarca dins la matinal esportiva Girona 10, comptarà amb un seguit d’activitats complementàries per gaudir-ne amb tota la família com un taller de maquillatge de fantasia a càrrec de Més que Formació per a tots els corredors que ho desitgin vagin o no disfressats, esmorzar solidari, inflables infantils, sessió d’escalfament previ i d’estiraments amb Studio Funky-Bea Simon, master-class de Zumba amb Sonia Toral, Mónica Sánchez i 7 instructors més.

També es podrà participar en un circuit d’habilitats amb bicicletes sense pedals, activitat organitzada per la Sea Otter Europe Costa Brava Girona i pensada per a nens i nenes fins a 5 anys.

Tal i com es va fer l’any passat, enguany coincidint amb la segon edició de la cursa s’ha organitzat un concurs Instragram entre totes aquelles fotos que s’etiquetin amb el hashtag #cursacarnestoltesgi2017.

A més es premiarà la participació amb disfressa a la colla més original, la més nombrosa, la més simpàtica i la millor disfressa individual.

Tant des de la Fundació SER.Gi com des de l’organització de la Cursa s’espera superar els 400 participants de l’any passat.

Les inscripcions es poden fer fins el mateix diumenge 29 a les 9:30h a  http://cursacarnestoltesgirona.blogspot.com.es o bé de manera presencial tant dissabte 28 a la carpa de recollida de dorsals que s’instal·larà a la Plaça Catalunya, com el mateix diumenge fins a les 10h, també a l’espai de recollida de dorsals a Fontajau.

Com a novetat aquest any s’ha canviat l’hora d’inici de la cursa, que enguany tindrà el tret de sortida a les 11h.

La Fundació SER.GI invertirà les aportacions rebudes de la Cursa als diversos projectes de l’ Àrea d’Educació i Formació que porta a terme a més de 42 Centres Educatius a les comarques gironines.

Agenda Fundació

Tira pel dret Concert solidari pel 70è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’Orquestra Maribel i Germà Negre

El 15 de desembre, l’Orquestra Maribel i Germà Negre posen la banda sonora al 70 è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Vine i Tira pel Dret! Venda d’entrades Germà Negre Des de la cultura popular els animals s’han utilitzat en molts casos per representar actituds i comportaments humans, ja sigui des de […]

Agenda Parcipació i Ciutadania

L’edició 2018 del cicle “Siner[GI]es” arriba a la recta final amb el diàleg “Qüestionant la realitat quotidina” al voltant de la novel·la “Crímenes de hambre” i l’obra de teatre “La Negra”

El cicle “Siner[GI]es. Relats de la quotidianitat en moviment” entra en la recta final compta amb dos actes. Per una banda tindrem el diàleg “Qüestionant la realitat quotidiana” al voltant de la novel·la Crímenes de hambre, que ens endinsa en la complexitat de les elits que concentren la riquesa i que estan darrera de decisions […]

Formació

Presentació del llibre que recull el contingut de la jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”

Per commemorar els 30 anys de l’Escola d’Educadors Especialitzats de les comarques gironines organitzem la presentació del llibre que recull el contingut de la Jornada “Antics i nous reptes de l’educació social”. L’acte comptarà amb Esther Ferrero i Bosch, professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La presentació serà el […]


Pl. Lluís Companys, 12
17003 Girona
Tel. +34 972 213 050 · Fax. +34 972 213 717
info@fundaciosergi.org
Com arribar-hi?
iglésiesassociats